![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut baieti,
Ai un Q6600 la echipa mea nu overclocked. De obicei, aceasta idles în jur de 30 şi 35 în conformitate cu sarcinile. Dar, în momentul de faţă, este de la 43 şi nu este în sarcină, la toate! Ar putea fi un motiv de lipsa de evacuare de la spate? De comp este în biroul meu, care, din păcate, are o bază solidă de lemn înapoi atât de ventilaţie este limitată, dar nu există nici un alt loc pentru ca acesta să plec! Cred că nu ajută faptul camera mea e cald. Acest lucru este cauzat de calculator, care, la rândul său incalzeste camera mai mult, ceea ce face computerul rula mai fierbinte - este o vâscoase cerc! Ai vreo idee? Mulţumesc Tom Sistemul meu: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 43 este în regulă. Ce e în sarcină?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dacă-ţi faci griji că, pur şi simplu mai bine iau niste aer circulaţie, în cazul prin intermediul unor mai cazul fani sau o obţine o mai bună CPU heatsink / fan. |
|
| |||
| |||
| în jur de 39 de mine inactiv, se pune în sarcină şi de atunci un raport, de asemenea, ce fel de paste termice folosiţi? |
|
| |||
| |||
| De obicei, aceasta este în jur de 39 în sarcină! Doar intrebam de ce a avut brusc rocketed! Este scris toate stoc HSF şi pastă. |
|
| |||
| |||
| Poate că o creştere a proceselor care rulează în fundal? De asemenea, aţi putea să încercaţi de curăţare a heatsink / fan si poate re-aplică termica Arctic cu pastă de argint? http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=AC-000-AC |
|
| |||
| |||
| Am un Q6600 GO prea. În curs de desfăşurare la 3.00ghz, mi se pare acest lucru este destul de repede pentru mine, de cele mai multe ori şi folosirea orthos pentru aproximativ 12 de ore, (toate cele 4 nuclee angajat) este rareori depăşeşte 50c. Chiar mi-a wouldnt vă faceţi griji, am dreptul în gândire ca Q6600 poate rula mod mai tare? Sunt corect în a spune că a închide prag este 100c? Dacă aş împinge mea să spun 3.5 se poate face 75-80 folosind orthos, dar că nu chiar în fază de mine. Cu toate acestea, la întrebarea dvs. a fost de ce ar trebui să fie atât de diferite acum. Verificaţi-vă termice pastă, de acord. Artic argint este 1. Sunt u folosind stocul de racire? Eu folosesc un Tuniq 120 turn şi va păstra Q6600 misto de ajuns pentru nimic în jur de până la 3.7. Ieftin ca prea chipsuri. |