![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci,
Q6600 dostal v mojej amatérskej nie přetaktování. Zvyčajne to idles okolo 30 a 35 v záťaži. Ale v súčasnosti je to na 43, a to nie je pod zaťažením vôbec! By mohlo byť dôvodom nedostatok výfukov vzadu? Comp je podľa môjho stola, ktorý bohužiaľ má pevné drevené späť, takže vetranie je obmedzená, ale nie je nikde inde na to ísť! Myslím, že to nepomáha skutočnosť, môj izba je horúca. Je to spôsobené tým, počítač, čo zase ohreje miestnosť viac, čo je počítač spustiť žhavější - to je viskózna kruh! Any ideas? Vďaka Tom Môj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 43 je v poriadku. Čo je to pri zaťažení?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| V prípade, že vaše obavy, len trochu lepšiu cirkuláciu vzduchu v prípade, prostredníctvom nejaké ďalšie veci ventilátorov alebo získať lepšie cpu chladič / větrák. |
|
| |||
| |||
| míny 39 jalový, podložili pod zaťažením a potom o ňom správu, aj aké tepelné pasty používate? |
|
| |||
| |||
| Zvyčajne to je okolo 39 pri záťaži! Len sa čudoval, prečo sa náhle prudko hore! Je to všetko akcií HSF a vložiť. |
|
| |||
| |||
| Možno, že zvýšenie procesy na pozadí beží? Tiež môžete skúsiť vyčistiť chladič / ventilátor a možno znovu-používať termálne pasty s polárne striebro? http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=AC-000-AC |
|
| |||
| |||
| Mám Q6600 GO taky. V súčasnej dobe beží na 3.00GHz, zistil som, to je dostatočne rýchle pre mňa väčšinu času a používanie orthos asi 12 hodín (všetky 4 jadrá zaoberá) len zriedka prekročí 50c. Naozaj som nechcel by som strach, že som si myslel, že právo Q6600 možno spustiť tak teplejšie? Mám pravdu, keď poviem, že vypnutie prah 100c? Mám-li tlačiť dolu povedať 3.5 je možné vykonať pomocou orthos 75-80 ale to nie je ani fáza ma. Avšak, vaša otázka bola, prečo by malo byť inak. Skontrolujte si termálne pasty, súhlasil. Artic striebro je 1. Sú u vozidiel s použitím chladenie? Používam Tuniq 120 veží a bude držať Q6600 dost v pohode na čokoľvek až okolo 3.7. Lacné čipy ako príliš. |