![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba çocuklar,
Overclock benim teçhizat bir Q6600 var. Genellikle 30 civarında Idles ve 35 yük altında. Ama 43 de ve bu yük altında hiç değil şu anda! Nedenle egzoz eksikliği arkasında olabilir miydi? Comp maalesef havalandırma ama sınırlıdır için gitmek hiçbir yerde başka bir katı ahşap geri öylesine var masamın altında! Ben odamda sıcak Aslında yardım etmez düşünüyorum. Bu bunun da daha fazla olan bilgisayarı çalıştırmak sıcak yapar oda kadar ısıtır bilgisayar, neden olduğu - bir viskoz daire's! Any ideas? Teşekkürler Tom Benim Sistemi: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 43 fine. Ne yük altında's it?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Eğer bu endişe, sadece biraz daha durumda fanlar aracılığıyla durumda biraz daha iyi hava sirkülasyonu olsun veya daha iyi bir işlemci soğutucu olsun / fan. |
|
| |||
| |||
| 39, yük altında koydu boşta çevresinde mayın ve sonra geri Ayrıca termal yapıştırın ne tür kullanıyorsunuz rapor? |
|
| |||
| |||
| Genellikle 39 civarında yük altında! Aniden rocketed Sadece merak neden oldu! Tüm stok HSF yapıştır's. |
|
| |||
| |||
| Belki bir artış arka planda çalışan süreçleri? Ayrıca heatsink temizleme deneyebilirsiniz / fan ve belki yeniden kutup gümüş ile termal yapıştırın geçerlidir? http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=AC-000-AC |
|
| |||
| |||
| Ben Q6600 GO da var. Şu anda 3.00GHz çalışan, bu yeterli benim için en çok zaman hızlı ve orthos kullanarak yaklaşık 12 saat boyunca, (4 çekirdek) nadiren 50c aşıyor meşgul bulabilirsiniz. Bu şekilde Q6600 sıcak çalıştırabilirsiniz düşüncesinde gerçekten cekti etme, am I right? Söylediğim doğru Am bu eşik kapatma 100c nedir? Eğer ben 75-80 kullanarak orthos 3,5 yapabilirsiniz söylemek benim bas ama bu bile beni faz yok. Ancak, soru, neden bu kadar artık farklı olmalı idi. , Sizin termal yapıştırın kontrol etti. Artic gümüş 1'dir. U stok soğutma kullanıyor musunuz? Bir Tuniq 120 kule kullanımı ve Q6600 şey için yeterli kadar 3,7 etrafında serin tutar. Fiş kadar çok ucuz. |