![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт хлопці,
Отримали Q6600 в моєму Ріг не розігнаний. Звичайно це Idles близько 30 і 35 під навантаженням. Проте на даний момент вона перебуває на 43, і це не під навантаженням на всіх! Може бути причиною відсутності вихлопних газів на спині? Комп у мене під столом якого, на жаль, дерев'яні тому, щоб вентиляція обмежена, але існує більше ніде на це піти! Я думаю, це не допомагає, той факт моїй кімнаті, поки гаряче. Це пов'язано з комп'ютером, який, у свою чергу, нагріває кімнату більше, що робить гаряче комп'ютері запустити - це в'язка коло! Будь-які ідеї? Спасибо Тома Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 43 прекрасно. Що це під навантаженням?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Якщо що турбувало, просто отримати кращу циркуляцію повітря у випадку, через кілька вентиляторів справу або отримати кращий процесор охолоджуючі вентилятори. |
|
| |||
| |||
| 39 хв навколо простою, щоб поставити його під навантаженням, а потім доповісти, і те, яка термопаста ви використовуєте? |
|
| |||
| |||
| Зазвичай вона складає близько 39 під навантаженням! Просто знати, чому вона раптом злетіла! Це все HSF запасів і пасти. |
|
| |||
| |||
| Може бути, збільшення фонових процесів працює? Також ви можете спробувати очищення охолоджувальних вентиляторів і, можливо, повторно звернутися із термопасти Arctic Silver? http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=AC-000-AC |
|
| |||
| |||
| Я Q6600 Go Too. В даний час працює на 3.00GHz, я вважаю, це досить швидко для мене більшу частину часу і використання Orthos близько 12 годин (всі 4 ядра займаються) вона рідко перевищує 50c. Я дійсно Wouldnt хвилюйтеся, я прав, думаючи, що Q6600 можна запустити гарячим способом? Чи правий я, сказавши, що закрили порога 100c? Якщо я штовхаю хвилин сказати 3,5 воно може зробити 75-80 допомогою Orthos але це навіть не етап мене. Проте ваш питання, чому це має бути інакше. Перевірте вашу термопасти, погодився. Artic срібла 1. Are U використання фонду охолодження? Я використовую Tuniq 120 башта і він буде тримати Q6600 досить прохолодно за що приблизно до 3,7. Дешеві як чіпси теж. |