![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Току-що инсталирани 2, 2GB. щеки на Г. умения, DDR2-1066 PC2-8500 памет. да проверя какво скорост тя работи най-вече в BIOS? Отидох във и настроите паметта от 1.8 до 2.0v. Тъй като новата памет спецификациите са 2,0-2.1v. това беше правилното нещо да направиш? Има ли някакви други настройки, които трябва да се промени също. Благодарности! дънната платка е Asus m3a78-Ем. |
|
| |||
| |||
| в отговор на публикацията си заглавие / тема. CPU-Z показва часовника на скоростта на вашия овен. неговото свободно да изтеглите от нетната бърз Google ще го намерите. MCTW |
|
| |||
| |||
| Благодарности! Свалих го и след като адаптира към 2v. на паметта, промяна на скоростта на паметта до 533mhz в BIOS. и да зададете настройките латентност за да съответстват на спецификациите на паметта клетка той дойде в, в CPU-Z пише динамична скорост между 535 и 536 звук за правото на 1066mhz Г. умения на паметта? Благодаря отново! |
|
| |||
| |||
| ermm. Im не е най-добрият човек да иска, че един от Im страх! Мисля, че този прав, но DONT Цитирайте ме върху нея, се надяваме, че някой друг, който знае повече от мен, ще потвърди това за вас! Вашата овен работи в половината от скоростта му е, обаче, Не знам дали тази скорост трябва да се удвои или не ..... MCTW |
|
| |||
| |||
| Изглежда, Четох някъде, че сте предполагам към двоен четене в CPU-Z за да получите скорост на общото, но не знам със сигурност един от двамата. Оценявам помощта ви! |
|
| |||
| |||
| Това е правилната скорост. |
|
| |||
| |||
| AH благодаря ти! Аз настроите латентност и напрежение ниво според спецификациите на кутията, така може би всичко е правилен. Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да не са го 533, просто да го настроите за синхронно с процесора.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Здравей Carbon, аз наистина не знам какво синхронни, означава или как да отида за нея? Благодарности! |
|
| |||
| |||
| Аз съм правиш някои Google търсене да видя какво мога да намеря по въпроса. Благодаря, че върхът! |