![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μόλις εγκατασταθεί 2, 2GB. μπαστούνια του Γ. SKILL DDR2-1066 PC2-8500 μνήμης. μπορώ να ελέγξετε ποια ταχύτητα θα είναι πλέον σε λειτουργία στο BIOS? Πήγα και στο σύνολο της μνήμης από 1,8 σε 2.0v. δεδομένου ότι η νέα μνήμη specs είναι 2,0-2.1v. αυτό ήταν το σωστό να το κάνουμε; Υπάρχουν άλλες ρυθμίσεις που θα πρέπει να αλλάξει, επίσης. Ευχαριστώ! της μητρικής πλακέτας είναι η Asus m3a78-em. |
|
| |||
| |||
| στην απάντησή του, ο υποψήφιος τίτλο / θέμα. CPU-z δείχνει την ταχύτητα ρολογιού του κριού. για να κατεβάσετε την δωρεάν του διχτυού, ένα γρήγορο google θα το βρείτε. MCTW |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ! Θα κατεβάσει και αφού προσαρμόστηκαν στις 2V. σχετικά με τη μνήμη, για να αλλάξει την ταχύτητα της μνήμης 533MHz στο BIOS., λανθάνουσα και ρυθμίσεις που να ταιριάζουν με τις προδιαγραφές σχετικά με τη μνήμη ήρθε στο κουτί, στο cpu-z λέει DRAM ταχύτητα μεταξύ 535 και 536 σχετικά με το δικαίωμα χρηστής για την 1066mhz G. SKILL μνήμη; Ευχαριστώ και πάλι! |
|
| |||
| |||
| ermm. im δεν το καλύτερο πρόσωπο για να ρωτήσω ότι ένας im φοβάται! Νομίζω thats δικαίωμα, αλλά τα λόγια μου dont για αυτό, ελπίζω κάποιος άλλος που ξέρει περισσότερα από εμένα θα το επιβεβαιώσει για σας! σας RAM είναι σε λειτουργία το ήμισυ της ταχύτητας που κατά την, ωστόσο, το i dont γνωρίζω εάν αυτή η ταχύτητα θα πρέπει να διπλασιαστεί ή δεν ..... MCTW |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται, διάβασα κάπου ότι είστε υποθέσουμε προς το διπλάσιο της ανάγνωσης στο cpu-z για να την ταχύτητα, αλλά συνολικά, δεν ξέρω με σιγουριά είτε. Εκτιμώ τη βοήθειά σας! |
|
| |||
| |||
| Αυτή είναι η σωστή ταχύτητα. |
|
| |||
| |||
| AH ευχαριστώ! Θέτω την καθυστέρηση, και σύμφωνα με το επίπεδο τάσης specs στο κουτί έτσι ίσως όλα είναι σωστά. Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μην σε 533, μόνο που πρέπει να ταυτόχρονος με την CPU.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Γεια άνθρακα, πραγματικά δεν ξέρω τι σύγχρονο, τα μέσα ή το πώς θα γίνουν; Ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Κάνω κάποια Google αναζήτηση για να δω τι μπορεί να βρει για το θέμα. Ευχαριστίες για την άκρη! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ταχύτητα Fan Παρουσίαση GPU κινείται μεταξύ 55-60 C. | P5200 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 20 Φεβ 2009 10:51 |
| Νέα Gfx Card λειτουργίας στο ήμισυ Είναι Ταχύτητα | marsay001 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 15 Ιαν 2008 16:20 |
| Ταχύτητα κυκλοφορίας του παλαιού λογισμικού | davydoug | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 4η Ιαν 2008 03:16 |
| Θα επιταχύνει την αναβάθμιση της μνήμης του υπολογιστή μου; | tiggytwiggy01 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 31 Ιουλ 2007 13:02 |
| Πώς Check My Computer Memory | αναλαμβάνουν το lair | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 21 Μαρ 2007 05:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |