![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA pravedan instaliran 2, 2GB. štapovi G. skill DDR2-1066 memorije PC2-8500. mogu provjeriti brzinu što je trčanje na aukciji u bios? JA je otišao i postaviti u memoriju od 1,8 do 2.0v. budući da je nova memorija naočale su 2.0-2.1v. bila je to ispravna stvar za učiniti? Postoje li neke druge postavke koje trebaju biti promjena također. Hvala! matična ploča je Asus m3a78-em. |
|
| |||
| |||
| U odgovor na svoj post naslov / tema. CPU-z pokazuje sat brzine vašeg ovna. svojim besplatno skinuti na net, a quick google, naći će ga. MCTW |
|
| |||
| |||
| Hvala! Ja preuzimanje datoteka Internet i nakon što sam prilagođen 2v. na memoriju, promjena brzine memorije na 533mhz u bios. i postavi postavke latencija odgovarati na naočale memorije dolazi u kutiji, u CPU-z Internet kaže drahma brzinom između 535 i 536 zvuk o pravo na 1066mhz G. skill memorije? Thanks again! |
|
| |||
| |||
| ermm. im ne osoba koja najbolje pitati na onaj im uplašen! Mislim da je taj pravo, ali ne citiram me na to, nadamo se da je netko tko zna više od mene će potvrditi ovo za vas! Vaše ram je trčanje na pola brzine svojih postaviti na, ipak, ja dont znati ako ovaj brzina bi trebala biti udvostručeni ili ne ..... MCTW |
|
| |||
| |||
| Čini se, čitao sam negdje da pretpostavimo da su dvostruko čitanje u CPU-z dobiti brzinu ukupnog ali, ne znam za sigurno bilo. Cijenimo Vašu pomoć! |
|
| |||
| |||
| To je ispravan brzinu. |
|
| |||
| |||
| AH hvala vam! JA postaviti latencija, a napon na razini prema naočale na kutiji pa možda sve bude točan. Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemojte postaviti ga na 533, jednostavno ga postavite na sinkrone s CPU.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Carbon Hi, JA stvarno dont 'znati što sinkroni, znači ili kako to ide o tome? Hvala! |
|
| |||
| |||
| Ja sam radiš neke google pretražuje vidjeti što Ja mogu naći na predmet. Hvala za jedan dan savjet! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Speed Fan Prikazujem GPU Running Između 55-60 C. | P5200 | Graphics Cards & Monitors | 7 | 20. veljača 2009 10:51 |
| Novi Gfx Card Trčanje na pola To Speed | marsay001 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 15 siječanj 2008 16:20 |
| Running brzine stari softver | davydoug | Općenito Software Chat | 7 | 4. siječanj 2008 03:16 |
| Hoće nadogradnjom memorije ubrzati moj računalo? | tiggytwiggy01 | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 31. srpnja 2007 13:02 |
| Kako mogu provjeriti My Computer Memory | takers lažovčina | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 21. ožujak 2007 05:13 |
| Thread Tools | |
| |