![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most telepített 2, 2gb. botszékek G. SKILL DDR2-1066 PC2-8500 memóriát. tudom, hogy ellenőrizze, milyen sebességgel fut a most a BIOS-ban? Bementem, és a memóriát a 1.8 2.0V. Mivel az új memória specs az 2,0-2.1V. ez volt a helyes dolog? Vannak-e egyéb beállításokat is meg kell változtatni. Köszönöm! Az alaplap az ASUS m3a78-em. |
|
| |||
| |||
| A választ postán cím / téma. CPU-Z mutat az óra sebességgel a ram. a szabadon letölthető a net, egy gyors google megtalálja azt. MCTW |
|
| |||
| |||
| Köszönöm! Letöltöttem, és miután igazítani 2v. a memória, changed memória 533MHz sebesség a BIOS., és a lappangási beállítások megegyeznek a szemüveg a memória dobozban ez bejött, a CPU-Z azt mondja Dram fordulatszám között 535 és 536 egészséges jobbra az 1066MHz G. SKILL memória? Köszönet újra! |
|
| |||
| |||
| ermm. im nem a legmegfelelőbb személy kérheti, hogy egy im félek! Azt hiszem, thats, de ne nekem idézettel rajta, remélhetőleg valaki más, aki többet tud, mint én is ezt neked! a ram fut a fele a sebesség a megállapított, de én dont tud ha ez a sebesség kétszeresére kell növelni, vagy sem ..... MCTW |
|
| |||
| |||
| Úgy tűnik, olvastam valahol, hogy Ön Feltételezem, hogy a kettős olvasat CPU-Z, hogy a teljes sebességgel, de nem tudom biztosan sem. appreciate your help! |
|
| |||
| |||
| Ez a megfelelő sebességet. |
|
| |||
| |||
| Á, köszönöm! Én meg a latencia, és a feszültség szinten a specifikációk a dobozon talán mindent helyes. Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne állítsd be 533, most meg ez a szinkron a CPU.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Szia Carbon, én tényleg nem tudom, mi szinkron azt jelenti, vagy hogy hogyan lehet róla? Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Csinálok néhány Google kereső, hogy mit lehet találni a témával kapcsolatban. Kösz a tippet! |