![]() |
|
| |||
| |||
| אני רק מותקן 2, 2GB. מקלות של ג 'מיומנות DDR2-1066 PC2-8500 זיכרון. אני בודק מה לעשות הוא לפעול במהירות לעבר עכשיו ב-BIOS? הלכתי ב ולהגדיר את הזיכרון מ 1.8 ל 2.0v. מאז מפרט זיכרון חדשים הם 2.0-2.1v. זה היה הדבר הנכון לעשות? האם יש הגדרות אחרות, כי יש גם שונה. תודה! לוח האם הוא ASUS-m3a78 אותם. |
|
| |||
| |||
| ב התשובה שלך לכתוב כותרת / שיחה. CPU-Z מציגה את מהירות השעון של ראם. על מנת להוריד חינם של נטו, מהירה Google ימצאו אותו. MCTW |
|
| |||
| |||
| תודה! אני הורדתי את זה ואחרי אני מותאמת 2V. על זיכרון, מהירות זיכרון שונה ל 533mhz ב-BIOS. ולהגדיר הגדרות כמיסות להתאים את מפרט זיכרון על התיבה זה הגיע, ב CPU-Z כתוב לגימה מהירות בין 535 ו 536 נשמע בערך מתאים את 1066mhz G. מיומנות זיכרון? שוב תודה! |
|
| |||
| |||
| ermm. IM לא אדם הכי טוב לשאול את זה ב-IM מפחד! אני חושב thats ימין, אבל dont לצטט אותי על זה, בתקווה שמישהו אחר שיודע יותר ממני תהיה לאשר את זה בשבילך! ראם שלך פועל במחצית של המהירות שלו בחר בו, עם זאת, אני יודע אם זה dont Speed אמור להיות מוכפל או לא ..... MCTW |
|
| |||
| |||
| נראה, כי קראתי איפשהו אתה אמור להכפיל את הקריאה ב-CPU-Z כדי לקבל את המהירות, אבל בסך הכל, אני לא יודע על בטוח גם. מעריכים את העזרה שלך! |
|
| |||
| |||
| זה נכון את המהירות. |
|
| |||
| |||
| אה תודה! אני מגדיר את כמיסות, ואת רמת וולטג פי מפרט על התיבה אז אולי הכל נכון. תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אל תגדיר את זה ל 533, פשוט בחר את זה עם מעבד synchronous.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| היי Carbon, אני באמת לא יודע מה synchronous, אמצעי או איך ללכת על זה? תודה! |
|
| |||
| |||
| אני עושה קצת חיפוש של Google, כדי לראות מה אני יכול למצוא בנושא. Thanks for the tip! |