![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik įdiegti 2, 2gb. lazdos G. SKILL DDR2-1066 PC2-8500 atmintį. man patikrinti, kas tai greitis važiuojant dabar BIOS? Nuėjau ir nustatyti atminties nuo 1,8 iki 2.0V. nes nauja atminties specifikacijas yra 2.0-2.1V. buvo tai teisingai, ką reikia padaryti? Ar yra kitų parametrų, turėtų būti pakeista taip pat. Ačiū! plokštė yra Asus m3a78-em. |
|
| |||
| |||
| atsakydamas į jūsų pašto pavadinimas / tema. CPU-Z rodo laikrodis greitis jūsų RAM. jos galima atsisiųsti nemokamai iš neto Greita Google suras. MCTW |
|
| |||
| |||
| Ačiū! I downloaded to ir po to aš pakoreguoti 2v. dėl atminties, pakeisti atminties greitis 533MHz BIOS. ir nustatykite uždelsimo parametrai atitiktų atminties laukelį ji atėjo, ir procesoriaus specs-z ji sako Dram greitis tarp 535 ir 536 gero apie teisės 1066MHz G. SKILL atminties? Thanks again! |
|
| |||
| |||
| ermm. im not the best asmuo užduoti klausimą, kad vienas im afraid! Manau, Thats right, tačiau Dont citata man apie ją, tikiuosi, kad kažkas, kuris žino daugiau, nei man bus patvirtinti, tai už jus! Jūsų RAM veikia pusėje greitis jos nustatytas, tačiau, i dont know jei tai greitis turėtų būti dvigubai ar ne ..... MCTW |
|
| |||
| |||
| Atrodo, aš perskaičiau kažkur, kad esate tarkime dvigubai į CPU-Z svarstymo gauti viso greičio, tačiau aš nežinau, tikrai tiek. už pagalbą! |
|
| |||
| |||
| Tai teisingą greitį. |
|
| |||
| |||
| AH Thank you! Aš nustatytas latency, ir įtampos lygį pagal specifikacijas į langelį, kad galbūt viskas yra teisinga. Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Negalima nustatyti, kad jis 533, tiesiog padėkite jį į sinchroniškai su CPU.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hi Carbon, I really don't know what sinchroninis, tai ar kaip daryti? Ačiū! |
|
| |||
| |||
| I'm doing kai Google paieškos pamatyti, ką galima rasti šiuo klausimu. Thanks for the tip! |