![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es tikko instalēta 2, 2gb. sticks G. SKILL DDR2-1066 PC2-8500 atmiņu. es varu pārbaudīt, kādi apgriezieni ir sācies tagad BIOS? Es gāju un noteikt atmiņas no 1,8 līdz 2.0V. tā kā jaunu atmiņas specs ir 2.0-2.1V. bija tas pareizi lieta darīt? Vai ir kādi citi iestatījumi ir jāmaina arī. Pateicība! mātesplate ir Asus m3a78-em. |
|
| |||
| |||
| atbildot uz Jūsu sūtījums nosaukums / tēma. CPU-z rāda pulksteņa ātrums jūsu ram. tās var lejupielādēt bez maksas no tīkla, ātri Google atrast. MCTW |
|
| |||
| |||
| Pateicība! Es lejupielādēt to un pēc tam es pielāgot 2v. uz atmiņu, mainīti atmiņas ātrumu 533MHz in BIOS. un uzstādiet latenci iestatījumus, lai atbilstu uz atmiņu kastē tā nāca, CPU specs-z tā saka drams ātruma starp 535 un 536 skaņu par tiesībām 1066MHz G. SKILL atmiņa? Thanks again! |
|
| |||
| |||
| ermm. im nav labākais personai prasīt par šo vienu im bail! Es domāju, ka Tas ir tiesības, bet dont citējot man par to, cerams, ka kāds cits, kurš zina vairāk par mani apstiprinās jūsu vietā! Jūsu ram darbojas pusē no ātruma tā noteikta, tomēr, i dont know, ja šis ātrums ir jādubulto vai nav ..... MCTW |
|
| |||
| |||
| Šķiet, es izlasīju kaut kur, ka esat domāt divkāršot lasījums CPU-z, lai iegūtu ātrumu kopējo, bet, es nezinu, lai pārliecinātos, vai nu. appreciate your help! |
|
| |||
| |||
| Tas ir pareizs ātrumu. |
|
| |||
| |||
| AH thank you! Es noteikti latenci, un sprieguma līmeni atbilstoši specs par kastīti, varbūt viss ir pareizi. Pateicība! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nenosaka to 533, tikai kas to sinhrons ar CPU.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hi Carbon, es tiešām nezinu, kas sinhrons, līdzekļiem vai kā iet par to? Pateicība! |
|
| |||
| |||
| Es esmu "darīt kaut google meklē, lai redzētu, ko es varu atrast tēmu. Thanks for the tip! |
![]() |
|
| Bookmarks |