![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Ja po prostu zainstalowane 2, 2 GB. sticks G. SKILL DDR2-1066 PC2-8500 pamięci. mogę sprawdzić, jakie prędkości jest uruchomiony na teraz w BIOS? Byłem i zestaw pamięci od 1,8 do 2.0v. Ponieważ nowe specyfikacje pamięci są 2,0-2.1v. ten poprawny rzeczą do zrobienia? istnieją inne ustawienia, które powinny być również zmiana. Dzięki!
płyta główna to Asus m3a78-em.
|
|
|
|||
|
|||
|
w odpowiedzi na post tytuł / temat. CPU-Z pokazuje zegar szybkości Twojego barana. jego prawo do pobierania z sieci, szybki google będzie go znaleźć.
MCTW |
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki! Ściągnąłem ją i po dostosowane do 2v. w pamięci, zmiana prędkości 533MHz pamięci w BIOS. oraz ustawić latencję ustawienia odpowiadają specyfikacji pamięci doszło w polu, w CPU-Z mówi Dram prędkości pomiędzy 535 i 536 dźwięku o prawo do 1066MHz G. SKILL pamięci? Jeszcze raz dziękujemy!
|
|
|
|||
|
|||
|
ermm. im nie najlepiej zapytać osobę na jednym im boi! i think thats prawo, ale dont cytatem mnie na to, miejmy nadzieję, ktoś kto wie więcej niż ja potwierdzi to za Ciebie! RAMu jest uruchomiony w połowie prędkości ustawione na jej jednak, ja dont znać jeśli ta prędkość powinna być podwojona, czy nie .....
MCTW |
|
|
|||
|
|||
|
Wydaje się, czytałem gdzieś, że jesteś załó podwojenie czytania w CPU-Z, aby uzyskać całkowitą prędkość, ale nie wiem na pewno, albo. za pomoc!
|
|
|
|||
|
|||
|
To prawidłowe prędkości.
|
|
|
|||
|
|||
|
AH dziękujemy! Ustawić opóźnienia, a poziom napięcia według specyfikacji na polu więc może wszystko jest prawidłowe. Dzięki!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nie ustawiamy ją na 533, po prostu ustaw ją na synchronicznych z procesora.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Carbon Hi, I really don't know what synchronicznych, oznacza albo jak się na ten temat? Dzięki!
|
|
|
|||
|
|||
|
I'm doing niektórych wyszukiwania Google, aby sprawdzić, co mogę znaleźć na ten temat. Thanks for the tip!
|