![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tocmai am instalat 2, 2GB. tije de G. SKILL DDR2-1066 PC2-8500 memorie. Ce pot să fac check-o viteză se execută în prezent, la BIOS-ul? M-am dus într-şi stabili de memorie de la 1.8 la 2.0v. de la noi de memorie specs sunt 2.0-2.1v. aceasta a fost exact ceea ce trebuie să fac? Există alte setări care ar trebui să fie schimbat de asemenea. Mulţumesc! placa de bază este Asus m3a78-le. |
|
| |||
| |||
| în răspunsul la dumneavoastră post titlu / subiect. CPU-z afişează viteza de ceas de RAM. sale de a descărca gratuit de pe net, o scurtă Google va găsi. MCTW |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc! Am descarcat-o şi după ce am adaptat pentru a 2v. pe de memorie, memoria schimbat viteza la 533mhz în BIOS., şi a stabilit setări de latenţă pentru a se potrivi cu specificaţiile de pe memorie a venit în cutie, în CPU-Z spune DRAM viteză între 535 şi 536 de sunet despre dreptul de 1066mhz G. SKILL memorie? Mulţumesc încă o dată! |
|
| |||
| |||
| ermm. im nu cea mai bună de a pune persoana pe care o im-e frică! Cred că thats dreptate, dar mi-dont citez pe el, sa speram ca cineva care stie mai mult decât pe mine va confirma acest lucru pentru tine! ram dvs. se execută la jumătate din viteza sa stabilit la, cu toate acestea, i dont know dacă această viteză ar trebui să fie dublate sau nu ..... MCTW |
|
| |||
| |||
| Se pare ca am citit undeva ca tine sunt presupunem la dublu de lectură în CPU-Z pentru a obţine viteza totală, dar, nu stiu sigur pentru fiecare. Apreciez ajutorul dumneavoastră! |
|
| |||
| |||
| Asta-i corect viteza. |
|
| |||
| |||
| AH vă mulţumesc! Am stabilit de latenţă, şi nivelul de tensiune în funcţie de specificaţiile de pe cutie poate că totul este atât de corectă. Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu setaţi-l la 533, trebuie doar să setaţi-o pe sincron cu procesorul.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Max de carbon, eu chiar nu stiu ce sincron, înseamnă sau cum să mă duc la el? Mulţumesc! |
|
| |||
| |||
| Fac unele căutarea Google pentru a vedea ce pot gasi pe acest subiect. Multumesc pentru pont! |
![]() |
|
| Marcaje |