![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Len som inštalované 2, 2 GB palice G. SKILL DDR2-1066 PC2-8500 pamäte. môžem kontrolovať rýchlosť, čo je v súčasnej dobe beží v BIOSu? Išiel som a nastavenia pamätí z 1,8 na 2.0v. vzhľadom k tomu, že nové pamäte sú špecifikácie 2.0-2.1V. bola to správna vec, ktorú musíte urobiť? Existujú nejaké ďalšie nastavenia, ktoré by mali byť zmenené tiež. Vďaka! základná doska je Asus m3a78-em. |
|
| |||
| |||
| v odpovedi na svoj post titul / téme. CPU-Z ukazuje hodiny rýchlosti vášho barana. jeho voľne k stiahnutiu z čistej rýchly google nájde ju. MCTW |
|
| |||
| |||
| Vďaka! I prevzali ju a potom, co jsem upraví na 2V. na pamäti, meniť rýchlosť pamäte na 533MHz v BIOSu. a nastaviť latencia nastavenia, ktoré by zodpovedali brejle na pamäti, že prišiel v krabici, v cpu-z sa píše DRAM rýchlosti medzi 535 a 536 zvukových o práve na 1066MHz G. SKILL pamäť? Vďaka znova! |
|
| |||
| |||
| Ehmm. im ne najvýhodnejšie osoba požiadať o že jeden im strach! Myslím, že to je správne, ale dont citovať mi na nej, snad niekto, kto vie viac, než mi bude to potvrdzujú pre vás! Váš RAM beží na polovici rýchlosť stanovená na svoje, však i dont vedieť, či táto rýchlosť by mala byť dvojnásobná, alebo nie ..... MCTW |
|
| |||
| |||
| Zdá sa, niekde som čítal, že ste Predpokladám zdvojnásobiť čítanie v cpu-z sa dostať na celkovej rýchlosti, ale nevím jistě buď. Oceňujeme vašu pomoc! |
|
| |||
| |||
| To je správna rýchlosť. |
|
| |||
| |||
| AH děkuji! I nastaviť latenciu a napätia úrovne podľa špecifikácie na krabici tak snad je všetko v poriadku. Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nenastavujte je na 533, stačí nastaviť tak, aby synchrónna s CPU.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahoj Carbon, já vážně nevím, co synchrónna, znamená, alebo ako to chodí, že? Vďaka! |
|
| |||
| |||
| Mám robiť nejaké vyhľadávania na Google, nájdete to, čo nájdem na túto tému. Díky za tip! |