![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА праведан инсталиран 2, 2ГБ. штапови Г. скилл ДДР2-1066 меморије ПЦ2-8500. могу проверити брзину што је трчање на аукцији у БИОС-? ЈА је отишао и поставити у меморију од 1,8 до 2.0в. будући да је нова меморија наочаре су 2.0-2.1в. била је то исправна ствар за урадити? Постоје ли неке друге поставке које требају бити промена такође. Хвала! матична плоча је Асус м3а78-ем. |
|
| |||
| |||
| У одговор на свој пост наслов / тема. ЦПУ-з показује сат брзине вашег овна. својим бесплатно скинути на нет, а куицк гоогле, наћи ће га. МЦТУ |
|
| |||
| |||
| Хвала! Ја скидати податке то и након што сам прилагођен 2в. на меморију, промена брзине меморије на 533мхз у БИОС-. и постави подешавања латенција одговарати на наочаре меморије долази у кутији, у ЦПУ-з то каже драхма брзином између 535 и 536 звук о право на 1066мхз Г. скилл меморије? Тханкс агаин! |
|
| |||
| |||
| ермм. им не особа која најбоље питати на онај им уплашен! Мислим да је тај право, али не цитирам ме на то, надамо се да је неко ко зна више од мене ће потврдити ово за вас! Ваше рам је трчање на пола брзине својих поставити на, ипак, ја донт кноткле да данашји брзина би требала бити дуплиране или не ..... МЦТУ |
|
| |||
| |||
| Чини се, читао сам негде да претпоставимо да су двоструко читање у ЦПУ-з добити брзину укупног али, не знам за сигурно било. Ценимо вашу помоћ! |
|
| |||
| |||
| То је исправан брзину. |
|
| |||
| |||
| АХ хвала вам! ЈА оснивати латенција, а напон на нивоу према наочаре на кутији па можда све буде тачан. Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Немојте поставити га на 533, једноставно га поставите на синкроне са ЦПУ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Царбон Бок, ЈА стварно донт 'кноткле шта синкрони, значи или како то иде о томе? Хвала! |
|
| |||
| |||
| Ја сам радиш неке гоогле претражује видјети шта ЈА моћи наћи на предмет. Хвала за један дан савет! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Спеед Фан Приказујем ГПУ Руннинг Између 55-60 Ц. | П5200 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 20 фебруар 2009 10:51 |
| Нови Гфкс Цард Трчање на пола То Спеед | марсаы001 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 15 јануар 2008 16:20 |
| Руннинг брзине стари софтвер | давыдоуг | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 4 јануар 2008 03:16 |
| Хоће надоградњом меморије убрзати мој рачунар? | тиггытуиггы01 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 31. јула 2007 13:02 |
| Како могу проверити Мы Цомпутер Меморы | такерс лажовчина | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 21 март 2007 05:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |