![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Sadece 2, 2GB yüklü. G. Skill DDR2 ve sopalarla-1066 PC2-8500 hafıza. Ne şimdi bu BIOS çalışıyor hız kontrol ederim? Ben gittim ve 1,8 den 2.0v için hafıza ayarlayın. çünkü yeni bellek özellikleri 2.0-2.1v vardır. yapmak için bu doğru bir şey mi? bu da değişti olmalıdır diğer ayarlar. Teşekkürler! anakart ASUS m3a78-icin ise. |
|
| |||
| |||
| cevap gönderiminizin başlık / konu için. CPU-Z için RAM saat hızını gösterir. net, hızlı Google'ın ücretsiz indirmek için elde edilebilir. MCTW |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler! Ben ve indirildikten sonra 2v şekilde düzeltilir. bellek, üzerinde 533MHz için BIOS bellek hızı değişti., ve cpu olarak geldi hafıza kutusu üzerindeki özellikleri uygun gecikme ayarlarını-z 535 ve 536 arasında Dram hızı ses 1066MHz'a G. Beceri bellek ilgili diyor? Tekrar teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| ermm. Sohbet değil, en iyi kişi bir sohbet korkuyor ilgili sormak! Ben şu doğru, ama düşünmek daha Sana bu doğrular dont üzerine, umarım kim bilir daha başka biri bana teklif! Bu hız ya da ..... iki gerektiğini sizin koç hızıyla kendi kümesinin yolunu Ancak, i dont bilmek çalışıyor MCTW |
|
| |||
| |||
| Bu, ben bir yerde bu read gibi işlemci olarak okuma çift için varsayalım-z hızı toplam elde etmek için ama, ben kesin ya bilmiyorum. yardımcı olduğunuz için teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Bu doğru hız's. |
|
| |||
| |||
| AH thank you! Ben ve gerilim seviye özellikleri için kutuyu böylece belki her şey doğruysa göre gecikmeyi ayarlayın. Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 533 için, sadece CPU ile eşzamanlı olarak ayarlayın bu ayarlamayın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Merhaba Karbon, gerçekten ne senkron veya demektir bunun nasıl gerçekleştirileceğine bilmiyorum? Teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Bazı Google Ben konu ne bulabilirsiniz görmek için arama yapmaktayım. Tavsiyen için teşekkürler! |
![]() |
|
| Bookmarks |