![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що встановив 2, 2GB. палички G. SKILL DDR2-1066 PC2-8500 пам'яті. я можу перевірити з якою швидкістю він працює в даний час в BIOS? Я увійшов і набір пам'яті від 1.8 до 2.0V. З новою специфікації пам'яті, 2.0-2.1V. Чи було це правильним, що потрібно зробити? Чи існують інші настройки, які повинні бути змінений. Спасибо! Плата ASUS M3A78-EM. |
|
| |||
| |||
| У відповідь на Ваш пост глави / теми. CPU-Z показує частоту вашій пам'яті. її вільною для завантаження з мережі, Google буде швидко знайти його. MCTW |
|
| |||
| |||
| Спасибо! Я завантажив його і після того як я скоригована з 2v. на пам'ять, змінила пам'яті до 533mhz в BIOS., а також встановити затримку настройками, щоб відповідати специфікації на пам'ять його поле прийшли, в CPU-Z вона говорить Драма швидкості між 535 і 536 звукових про право на 1066MHz пам'яті Г. майстерність? Ще раз спасибі! |
|
| |||
| |||
| Ermm. їм не найкращим людиною, щоб задати питання, що одним їм боятися! Я думаю Те право, але Dont цитатою мене на це, сподіваюся хтось ще, хто знає більше, ніж мені буде підтвердити це для вас! ваша пам'ять працює на половину своєї швидкості встановлено на рівні, проте, я не знаю, якщо ця швидкість повинна бути подвоєна чи ні ..... MCTW |
|
| |||
| |||
| Здається, я десь читав, що ви припустити подвоїти читанні в CPU-Z, щоб отримати загальну швидкість, але я не знаю точно як. Дякуємо Вам за допомогу! |
|
| |||
| |||
| Це правильна швидкість. |
|
| |||
| |||
| AH дякую Вам! Я встановити затримку і рівень напруги згідно специфікації на вікно, може бути, все правильно. Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не встановлюйте його в 533, просто встановіть його синхронно з процесором.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Привіт вуглецю, я справді не знаю, що синхронні, кошти або, як це зробити? Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Я роблю Деякі пошуком Google, щоб побачити, що я можу знайти з цього питання. Дякуємо за відгук! |