менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Як перевірити якою швидкістю мені не зраджує пам'ять працює на?

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 березня 2009, 10:05
Член групи

Default Як перевірити якою швидкістю мені не зраджує пам'ять працює на?

Я тільки що встановив 2, 2GB. палички G. SKILL DDR2-1066 PC2-8500 пам'яті. я можу перевірити з якою швидкістю він працює в даний час в BIOS? Я увійшов і набір пам'яті від 1.8 до 2.0V. З новою специфікації пам'яті, 2.0-2.1V. Чи було це правильним, що потрібно зробити? Чи існують інші настройки, які повинні бути змінений. Спасибо! Плата ASUS M3A78-EM.
Old 16 березня 2009, 14:59
Член групи

У відповідь на Ваш пост глави / теми. CPU-Z показує частоту вашій пам'яті. її вільною для завантаження з мережі, Google буде швидко знайти його.

MCTW
Old 16 березня 2009, 15:19
Член групи

Спасибо! Я завантажив його і після того як я скоригована з 2v. на пам'ять, змінила пам'яті до 533mhz в BIOS., а також встановити затримку настройками, щоб відповідати специфікації на пам'ять його поле прийшли, в CPU-Z вона говорить Драма швидкості між 535 і 536 звукових про право на 1066MHz пам'яті Г. майстерність? Ще раз спасибі!
Old 16 березня 2009, 15:32
Член групи

Ermm. їм не найкращим людиною, щоб задати питання, що одним їм боятися! Я думаю Те право, але Dont цитатою мене на це, сподіваюся хтось ще, хто знає більше, ніж мені буде підтвердити це для вас! ваша пам'ять працює на половину своєї швидкості встановлено на рівні, проте, я не знаю, якщо ця швидкість повинна бути подвоєна чи ні .....

MCTW
Old 16 березня 2009, 16:12
Член групи

Здається, я десь читав, що ви припустити подвоїти читанні в CPU-Z, щоб отримати загальну швидкість, але я не знаю точно як. Дякуємо Вам за допомогу!
Old 16 березня 2009, 16:14
Член групи

Це правильна швидкість.
Old 16 березня 2009, 16:18
Член групи

AH дякую Вам! Я встановити затримку і рівень напруги згідно специфікації на вікно, може бути, все правильно. Спасибо!
Old 16 березня 2009, 19:52
Донор групи

Не встановлюйте його в 533, просто встановіть його синхронно з процесором.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 17 2009 березня, 06:20
Член групи

Привіт вуглецю, я справді не знаю, що синхронні, кошти або, як це зробити? Спасибо!
Old 17 2009 березня, 06:54
Член групи

Я роблю Деякі пошуком Google, щоб побачити, що я можу знайти з цього питання. Дякуємо за відгук!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.