![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Celeron D 360 (3,46) GHz и аз искам да overclock то до 4 GHz е безопасно, или какво ли мислиш. до колко е безопасно да overclock ми Celeron D 360 (3,46) GHz. |
|
| |||
| |||
| Не го прави по един отида. 4GHz звучи прекалено много за мен .. но не мога да кажа със сигурност, просто наглеждайте време и изкачете постепенно. |
|
| |||
| |||
| Аз мисля, DONT overclocking се струва. особено ако имате фондова охладител. Каква дънна платка имате ли? |
|
| |||
| |||
| му не е опасно, не му харесва ще удар Ур къща нагоре. най-лошия случай е CPU ще умре. Но ако имате 3,46 защо искате ли още? Celeron 3.2GHz ми се и аз мисля, че повече от достатъчно, въпреки че аз искам P4: D ми се посъветва престой 3.46GHz, неговото не си струва overclocking до 4GHz и понижаване на процесора на живот, като същевременно му добър изпълнител на 3.46GHz. |
|
| |||
| |||
| има Google за да видите колко добре, че хората имат overclocked CPU преди, това би било добро място за старт. някои процесори DONT искал overclocking на всички, докато други отида като луд! но както другите казват, че всичко зависи от това колко добър ви охлаждането е! по-висока скорост = повече топлина Успех, ако решите да направите overclock макар! |
|
| |||
| |||
| Im реалистична techie и точка празен съм съжалявам, ако сте остана w / A celeron.I имали 1,7 грама Celeron и моите стари AMD K6, който е 476mghz ще му сритам задника ден в ден out.embarassing че процесор с 10 пъти supposive скоростта на обработка е slowwwwwerrrrrrr отколкото AMD k6.which в техните дни са great.get един Pentium или да отидете с amd.no Celeron sempron.I не вярват, че е AMD ниска line.may се duron.why го довърша вземане PENTIUM СЕГА лошото момче е? двойствен сърцевина Intel или не те все още имат ниска линия, висок ред? какви са точно имената на техните 1,2,3, линии в рамките на Intel? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, те ги заменят напълно. Те са имали "Pentium Dual Core" (само редовни ниско края 65nm C2Ds) E2xxx ред, който бе заменен от E5xxx линия и сега Pentium марка е напълно отиде (мисля).
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| В "Pentium" все още се използва в лаптоп чипове, IE; T3200 |
|
| |||
| |||
| В Celeron D 360 е с p4 намали наполовина catche dissabled от Intel, така че може да е в състояние да overclock тя няма проблем за много хора, които са закупили дуел второстепенни pentiums ще ти кажа в прегледа раздели или бихте могли да направите това, което направих и има дуел второстепенни Celeron e1200 за £ 32 с доставка и продажба на дребно, който бе на мястото си Celeron D 360 1 можете да си купите Pentium / Celeron дуел основните чипове няма проблем от www.ebuyer.com www.overclockers.com и ти се зарежда по-добрия резултат за парите си 2 проверка на дънната платка да видите какво чип може да имате (Celeron D socket775 имали и това е стандартът за тях всички знаем) |
|
| |||
| |||
| Аз мислех, че и е на стойност overclocking, когато знам, че може да има това http://www.ebuyer.com/product/145259 като това е една аз ще получите следващото и проверка на преглед тук, както и това е една ли да се промени http://www.overclockers.co.uk/showpr...-194-IN&tool=3 |