menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Jak nebezpečné je to moje přetaktování Celeron D

Reply

Thread Nástroje
Old 25.listopadu 2008, 08:31
Nový člen skupiny

Mám Celeron D 360 (3,46) GHz a chci ji přetaktování na 4 GHz, je to bezpečné, nebo co si kluci myslí. do jaké míry je to bezpečné přetaktování můj Celeron D 360 (3,46) GHz.
Old 18 leden 2009, 14:51
Dárce Skupina

Neprovádíme to najednou. 4GHz zvuky moc se mi .. ale nemohu říci určitě, jen dávat pozor na temps a jít postupně.
Old 22 leden 2009, 12:22
Člen Skupina

I dont think přetaktování stojí za to. zejména pokud máte skladem chladiče. co desky máte?
Old 6.února 2009, 15:12
Člen Skupina

jeho nejsou nebezpečné, jeho ne jako je to rána ur dům nahoru. nejhorším případě je CPU zemře. Ale pokud máte 3,46 proč chceš víc? Celeron 3.2GHz je můj a já si myslím, že víc než dost, i když chci P4: D My se poradit pobytu 3.46GHz, jeho nestojí přetaktování na 4GHz a spouštění váš procesor života, zatímco její dobré interpreta na 3.46GHz.
Old 7.února 2009, 16:28
Člen Skupina

mají google vidět, jak si lidé overclocked CPU, že předtím, že by bylo dobré místo pro start. některé procesory dont rád přetaktování vůbec, zatímco jiné jet jako blázen!

ale jak již bylo řečeno, že vše závisí na tom, jak dobré chlazení je váš! větší rychlost = více tepla
hodně štěstí, pokud se rozhodnete pro přetaktování ThO!
Old 17.února 2009, 01:53
Nový člen skupiny

Im realistický techie a místo prázdné Omlouvám se, pokud jste přilepená w / a celeron.I měl 1,7 g můj starý Celeron a AMD K6, která je 476mghz by nakopat zadek svůj den v den out.embarassing že procesor s 10 krát o supposive rychlost zpracování byla slowwwwwerrrrrrr než AMD k6.which v jejich den byl great.get Pentium nebo jít s amd.no Celeron žádné sempron.I Domnívám se, že se AMD nízké line.may být duron.why ti dokončení procesu Pentium NOW Špatný chlapec je? duálním jádrem Intel nebo mají stále své nízké linie, vysoce line? jaké jsou přesné názvy svých 1,2,3, linky do Intelu?
Old 17.února 2009, 06:42
Dárce Skupina

Ne, jsou nahrazeny úplně. Měli "Pentium Duální Core" (jen pravidelné low-end 65nm C2Ds) E2xxx linku, která byla nahrazena E5xxx linii a nyní Pentium značky je úplně pryč (myslím).
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 18.února 2009, 18:28
Člen Skupina

V "Pentium" se stále používá v notebooku chipsy IE; T3200
Old 23.února 2009, 05:10
Člen Skupina

V Celeron D 360 je p4 s snížit catche dissabled by Intel, abyste mohli přetaktování to žádný problém, protože hodně lidí, kteří si koupili duel-jádrové pentiums bude vám v recenzi body, nebo si mohl dělat co jsem udělal a dostal souboj-Core Celeron e1200 za 32 liber s dodávkou a že byl drobný nahradit můj Celeron D 360
1 můžete koupit Pentium / Celeron duel základní čipy bez problémů od www.ebuyer.com www.overclockers.com a dostanete zatížení více třesku za vaše peníze
2 Zkontrolujte, zda vaše základní deska, aby viděli, co čip může mít (Celeron D měl socket775 a že to je norma z nich vědět)
Old 23.února 2009, 06:06
Člen Skupina

Byl jsem přemýšlel a je to za přetaktování, když vím, můžete mít tento
http://www.ebuyer.com/product/145259 jako že je ten, budu mít další a podívejte se na recenzi zde, stejně jako je to ten, na kterého jsem změnil na http://www.overclockers.co.uk/showpr...-194-IN&tool=3
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.