![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Celeron D 360 (3,46) GHz a chci ji přetaktování na 4 GHz, je to bezpečné, nebo co si kluci myslí. do jaké míry je to bezpečné přetaktování můj Celeron D 360 (3,46) GHz. |
|
| |||
| |||
| Neprovádíme to najednou. 4GHz zvuky moc se mi .. ale nemohu říci určitě, jen dávat pozor na temps a jít postupně.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I dont think přetaktování stojí za to. zejména pokud máte skladem chladiče. co desky máte? |
|
| |||
| |||
| jeho nejsou nebezpečné, jeho ne jako je to rána ur dům nahoru. nejhorším případě je CPU zemře. Ale pokud máte 3,46 proč chceš víc? Celeron 3.2GHz je můj a já si myslím, že víc než dost, i když chci P4: D My se poradit pobytu 3.46GHz, jeho nestojí přetaktování na 4GHz a spouštění váš procesor života, zatímco její dobré interpreta na 3.46GHz. |
|
| |||
| |||
| mají google vidět, jak si lidé overclocked CPU, že předtím, že by bylo dobré místo pro start. některé procesory dont rád přetaktování vůbec, zatímco jiné jet jako blázen! ale jak již bylo řečeno, že vše závisí na tom, jak dobré chlazení je váš! větší rychlost = více tepla hodně štěstí, pokud se rozhodnete pro přetaktování ThO! |
|
| |||
| |||
| Im realistický techie a místo prázdné Omlouvám se, pokud jste přilepená w / a celeron.I měl 1,7 g můj starý Celeron a AMD K6, která je 476mghz by nakopat zadek svůj den v den out.embarassing že procesor s 10 krát o supposive rychlost zpracování byla slowwwwwerrrrrrr než AMD k6.which v jejich den byl great.get Pentium nebo jít s amd.no Celeron žádné sempron.I Domnívám se, že se AMD nízké line.may být duron.why ti dokončení procesu Pentium NOW Špatný chlapec je? duálním jádrem Intel nebo mají stále své nízké linie, vysoce line? jaké jsou přesné názvy svých 1,2,3, linky do Intelu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, jsou nahrazeny úplně. Měli "Pentium Duální Core" (jen pravidelné low-end 65nm C2Ds) E2xxx linku, která byla nahrazena E5xxx linii a nyní Pentium značky je úplně pryč (myslím).
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| V "Pentium" se stále používá v notebooku chipsy IE; T3200 |
|
| |||
| |||
| V Celeron D 360 je p4 s snížit catche dissabled by Intel, abyste mohli přetaktování to žádný problém, protože hodně lidí, kteří si koupili duel-jádrové pentiums bude vám v recenzi body, nebo si mohl dělat co jsem udělal a dostal souboj-Core Celeron e1200 za 32 liber s dodávkou a že byl drobný nahradit můj Celeron D 360 1 můžete koupit Pentium / Celeron duel základní čipy bez problémů od www.ebuyer.com www.overclockers.com a dostanete zatížení více třesku za vaše peníze 2 Zkontrolujte, zda vaše základní deska, aby viděli, co čip může mít (Celeron D měl socket775 a že to je norma z nich vědět) |
|
| |||
| |||
| Byl jsem přemýšlel a je to za přetaktování, když vím, můžete mít tento http://www.ebuyer.com/product/145259 jako že je ten, budu mít další a podívejte se na recenzi zde, stejně jako je to ten, na kterého jsem změnil na http://www.overclockers.co.uk/showpr...-194-IN&tool=3 |