μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Πόσο επικίνδυνο είναι να overclock μου Celeron D

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 Νοεμβρίου 2008, 08:31
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πόσο επικίνδυνο είναι να overclock μου Celeron D

Έχω ένα Celeron D 360 (3.46) GHz και θέλω να overclock σε 4 GHz είναι ασφαλές ή τι πιστεύετε εσείς. μέχρι πόσο είναι ασφαλές να overclock μου Celeron D 360 (3.46) GHz.
Old 18 Γενάρη 2009, 14:51
Ομάδα Δωρητών

Να μην το κάνουμε με μία κίνηση. 4GHz Ακούγεται πάρα πολύ για μένα .. αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά, απλά να παρατηρήσουμε την temps και ανεβαίνουν σταδιακά.

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 22 Ιαν 2009, 12:22
Μέλος Ομάδα

i dont overclocking πιστεύω αξίζει τον κόπο. ειδικά εάν έχετε ένα απόθεμα δροσερότερες. τι μητρική έχετε;
Old 6 Φεβρουαρίου, 2009, 15:12
Μέλος Ομάδα

δεν τα επικίνδυνα, δεν αρέσει το πλήγμα θα ur σπίτι πάνω. χειρότερη περίπτωση είναι η CPU θα πεθάνουν. Αλλά εάν έχετε μια 3,46 γιατί θέλετε περισσότερα; Celeron 3.2GHz μου είναι και πιστεύω ότι είναι περισσότερο από αρκετό, ακόμη και αν θέλω μια P4: D μου είναι συμβουλεύει διαμονής 3.46GHz, δεν αξίζει το overclocking να 4GHz και μείωση της CPU σας για τη ζωή, ενώ ο καλός performer σε 3.46GHz.
Old 7 Φεβρουαρίου 2009, 16:28
Μέλος Ομάδα

google έχουν να δουν πόσο καλά οι άνθρωποι που έχουν overclocked cpu πριν, ότι θα ήταν μια καλή αρχή. ορισμένοι επεξεργαστές dont όπως overclocking καθόλου, ενώ άλλοι πηγαίνουν σαν τρελοί!

αλλά όπως είπαν και άλλοι, όλα εξαρτώνται από το πόσο καλή σας ψύξη! = ταχύτητα πιο πάνω θερμότητας
καλή τύχη, εάν επιλέξουν να κάνουν overclock καίτοι!
Old 17 Φεβρουαρίου 2009, 01:53
Νέο Μέλος Ομάδα

Im ένα ρεαλιστικό techie τυφλό σημείο και ζητώ συγγνώμη αν έχετε κολλήσει w / a celeron.I είχε 1,7 g Celeron και παλιό μου AMD K6 η οποία είναι μια 476mghz θα αρχίσει την άκρη ημέρα σε ημέρα out.embarassing ότι ένας επεξεργαστής με 10 φορές την ταχύτητα επεξεργασίας supposive ήταν slowwwwwerrrrrrr από ένα AMD k6.which στην ημέρα ήταν ένα pentium great.get ή πηγαίνετε με amd.no Celeron δεν sempron.I πιστεύω ότι είναι χαμηλή line.may AMD να duron.why έκαναν ολοκληρώσετε Pentium NOW το παιδί είναι κακό; διπλού πυρήνα Intel ή μήπως εξακολουθεί να έχει τη χαμηλή γραμμή, γραμμή υψηλής; ποιες είναι οι συγκεκριμένες ονομασίες των 1,2,3, γραμμές στο εσωτερικό της Intel;
Old 17 Φεβρουαρίου 2009, 06:42
Ομάδα Δωρητών

Οχι, θα αντικαταστήσει πλήρως. Είχαν ένα "Pentium Dual Core" (μόνο τακτική χαμηλού τέλος 65nm C2Ds) E2xxx γραμμή η οποία αντικαταστάθηκε από το E5xxx γραμμή και τώρα και το εμπορικό σήμα Pentium είναι εντελώς φύγει (πιστεύω).
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 18 Φλεβάρη 2009, 18:28
Μέλος Ομάδα

Η "Pentium" εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε φορητούς μάρκες, IE? T3200
Old 23 Φεβρουαρίου 2009, 05:10
Μέλος Ομάδα

Ο Celeron D 360 είναι ένα P4 με μείωση κατά το ήμισυ του catche dissabled από την Intel, ώστε να είστε σε θέση να overclock αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, όπως πολλοί άνθρωποι που αγόρασαν μονομαχία πυρήνα pentiums θα σας πει κατά την αναθεώρηση ή τμήματα που μπορείτε να κάνετε ό, τι έκανα και έχεις μονομαχία-core Celeron e1200 για £ 32 με την παράδοση και αυτό ήταν λιανικής για την αντικατάσταση μου Celeron D 360
1 μπορείτε να αγοράσετε Pentium / Celeron μονομαχία βασικές μάρκες δεν υπάρχει πρόβλημα από www.ebuyer.com www.overclockers.com και θα έχετε περισσότερο bang φορτία για τα χρήματά σας
2 Επιλέξτε τη μητρική πλακέτα για να δούμε τι μπορεί να έχει τσιπ (Celeron D είχαν socket775 και αυτό είναι το πρότυπο όλων αυτών γνωρίζουμε)
Old 23 Φεβρουαρίου 2009, 06:06
Μέλος Ομάδα

Έχω σκέψης και αξίζει να overclocking, όταν γνωρίζω ότι μπορεί να έχουν αυτό το
http://www.ebuyer.com/product/145259 όπως αυτή είναι η μία δίπλα μου θα πάρει και ελέγξτε την αναθεώρηση, όπως και αυτή είναι η γνώμη μου άλλαξε για να http://www.overclockers.co.uk/showpr...-194-IN&tool=3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αυτό Scary Επικίνδυνες και πιστεύω! JonHig Virus, Spyware & Ασφάλεια 30 22η Μαΐου 2009 23:37
Celeron E1200 σε μια 1400/1500 cragtom Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 17η Μαΐου 2009 21:40
Intel Celeron M υπερθέρμανσης; anthonyla65 Laptops, Κινητά & PDA 10 28 Οκτ 2008 06:52
Αργό υπολογιστή, Celeron φταίει; Spencer2004 Γενική Συζήτηση Hardware 7 5 Αυγ 2008 15:31
70C σε Overclock Celeron 2.30GHZ να 3.06GHZ anthonyla65 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 4η Αυγούστου 2008 13:05
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.