manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Koliko je to opasno za moje overclock Celeron D

Reply

Thread Tools
Old 25. studenog 2008, 08:31
Novi član grupe

Imam Celeron D 360 (3,46) GHz i želim overclock ga do 4 GHz siguran ili je to što vi mislite. do koliko je to sigurno moj overclock Celeron D 360 (3,46) GHz.
Old 18 siječanj 2009, 14:51
Donatorska Grupa

Nemojte to učiniti u jednom pokretu. 4GHz zvuči previše za mene .. ali ne mogu reći za sigurno, samo pratiti temps i pođem postupno.
Old 22 sij 2009, 12:22
Member Group

ja dont misliti overclocking se isplati. pogotovo ako imate Stock hladnjak. matične ploče što imate?
Old 6. veljače 2009, 15:12
Member Group

ne njen opasan, ne sviđa njegova će eksplodirati ur kuća gore. najgorem slučaju je CPU bi umrijeti. Ali ako imate 3,46 zašto želiš više? moj Celeron 3.2GHz je i mislim da je više nego dovoljno čak i žele P4: D Moj je savjetovati ostati 3.46GHz, njegova ne vrijedi za overclocking i 4GHz snižavanje Vaše CPU života, dok je dobar izvođač na 3.46GHz.
Old 7. veljače 2009, 16:28
Member Group

imate Google da vidite kako dobro da ljudi imaju overclocked CPU prije, da bi bilo dobro mjesto za početak. neki dont poput CPU overclocking uopće, dok drugi idu kao luda!

nego kao drugi rekli, to sve ovisi o tome koliko je dobar vaš hlađenja! više brzina = više topline
Sretno, ako to odlučite mada overclock!
Old 17 veljača 2009, 01:53
Novi član grupe

Im realan i point blank techie Žao mi je ako ste u škripcu w / a celeron.I imala 1,7 g i moj stari Celeron AMD K6, koji je svojim 476mghz bi kick pikavac dana u dan out.embarassing da je procesor sa 10 puta u supposive brzina procesiranja je slowwwwwerrrrrrr od AMD k6.which u njihov dan bili great.get jedan Pentium ili ići s amd.no Celeron sempron.I ne vjerujem da je AMD line.may biti niska duron.why učinili su završili izradu Pentium ODMAH loše je dečko? "Intel dual core ili ne i dalje imaju svoje linije niski, visoki line? što se točno imena njihovih 1,2,3, linijama unutar Intel?
Old 17 veljača 2009, 06:42
Donatorska Grupa

Ne, oni ih zamjenjuju potpuno. Oni su imali "Pentium Dual Core" (samo redovne 65nm low-end C2Ds) E2xxx linija koja je zamijenjena je E5xxx liniju i sada je potpuno brand Pentium otisla (ja mislim).
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 18 veljača 2009, 18:28
Member Group

The "pentium" je još uvijek koristi u laptop čips, IE, T3200
Old 23 veljača 2009, 05:10
Member Group

The Celeron D 360 je P4 sa raspoloviti na catche dissabled by Intel, tako da biste mogli da ga ne overclock problem kao puno ljudi koji su kupili dvoboj-core pentiums reći će vam u pregledu odjeljaka ili te mogao činiti ono što sam učinio i dobio dvoboj-core Celeron e1200 za 32 £ s dostavom, te da je u maloprodaji zamijeniti moju Celeron D 360
1 možete kupiti Pentium / Celeron dvoboj core chips nema problema s www.ebuyer.com www.overclockers.com opterećenja i dobivate više za Vaš novac bang
2 provjerite Vašu matičnu ploču da vidi što se može imati čip (Celeron D socket775 imao i to je standard koji ih sve znam)
Old 23 veljača 2009, 06:06
Member Group

Poznato mi je razmišljanja i je li vrijedno overclocking znam kad možete imati ove
http://www.ebuyer.com/product/145259 kao da je ona ja ću doći i naredne provjeriti pregledati ovdje kao i ovo je jedan promijenjen u http://www.overclockers.co.uk/showpr...-194-IN&tool=3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.