![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Celeron D 360 (3.46) GHz ir noriu overclock ji iki 4 GHz yra saugu ir ką jūs manote vaikinai. iki kiek tai saugu overclock Mano Celeron D 360 (3.46) GHz. |
|
| |||
| |||
| Negalima daryti vienu ypu. 4GHz skamba per daug man .. bet aš negaliu pasakyti, tikrai, tik saugoti akis temps ir eiti palaipsniui.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I dont think įsijungimas yra verta. ypač jei turite akcijų aušintuvas. Kas plokštė turite? |
|
| |||
| |||
| jos nėra pavojingos, jos nepatinka gonna blow ur namas viršų. Blogiausiu atveju CPU mirs. Bet jei turite 3,46 Kodėl jūs norite daugiau? Mano Celeron 3.2GHz yra ir manau daugiau nei pakankamai, nors aš noriu P4: D Mano patarti yra sustabdyti 3.46GHz, jos neverta įsijungimas į 4GHz ir mažinant procesoriaus gyvenimą, o jo geras atlikėjas ne 3.46GHz. |
|
| |||
| |||
| "Google" norėdami pamatyti, kaip gerai žmonės Overclocked kad CPU iki, kad būtų gera vieta pradėti. kai CPU dont like įsijungimas ne visi, o kiti daugiau Like Crazy! bet kaip kiti sako, kad viskas priklauso nuo to, kaip gerai jūsų aušinimas! didesnis greitis = daugiau šilumos Good luck, jei jūs nuspręsite overclock tho! |
|
| |||
| |||
| Im realus techniką ir point blank Aš atsiprašau, jei jūs negalite išeiti m / celeron.I turėjo 1,7 g Celeron ir mano senas AMD K6, kuri yra 476mghz būtų smūgis jo užpakalis dieną dieną out.embarassing kad procesorius su 10 kartų supposive apdorojimo greitis buvo slowwwwwerrrrrrr nei AMD k6.which savo dieną buvo great.get Pentium ar eiti su amd.no Celeron Nr sempron.I manau, kad AMD yra žemas line.may būti duron.why Ar jie baigiasi priėmimo PENTIUM DABAR blogas berniukas? Dual Core Intel ar jie vis dar jų maža linija, aukštos linijos? Kas yra tikslios pavardės savo 1,2,3, eilutes Intel? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, jie pakeitė juos visiškai. Jie turėjo "Pentium Dual Core" (tik reguliariai mažai pabaigoje 65 nm C2Ds) E2xxx linija, kuri buvo pakeista E5xxx linija ir dabar Pentium prekės yra visiškai dingo (manau).
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| "Pentium" yra vis dar naudojamas nešiojamas lustai, IE; T3200 |
|
| |||
| |||
| Celeron D 360 su perpus catche dissabled Intel P4 tai galbūt būtų galima overclock tai ne problema, nes žmonių, kurie nusipirko dvikova-core pentiums daug tau pasakys peržiūros skyrių ar galima daryti tai, ką aš padariau ir gavo dvikova-core Celeron e1200 už su pristatymu 32 Lt ir tai buvo mažmeninės pakeisti savo Celeron D 360 1 galite įsigyti Pentium / Celeron dvikova pagrindinius lustus jokių problemų iš www.ebuyer.com www.overclockers.com ir gausite daugiau krovinių Bang už savo pinigus 2 Įsitikinkite, kad jūsų pagrindinė plokštė pamatyti, kas lusto jis gali turėti (Celeron D buvo socket775 ir tai yra jų standartinė visi žino) |
|
| |||
| |||
| Aš galvoju ir verta įsijungimas, kai aš žinau, tu gali turėti šią http://www.ebuyer.com/product/145259 nes tai yra vienas aš gausiu kitą ir sužinoti peržiūrėti čia taip pat tai yra vienas aš pasikeitė http://www.overclockers.co.uk/showpr...-194-IN&tool=3 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tai baisiausias ir pavojingų I Think! | JonHig | Virus, Spyware & Security | 30 | Gegužė 22, 2009 23:37 |
| Celeron E1200 į 1400/1500 | cragtom | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Gegužė 17, 2009 21:40 |
| Intel Celeron M perkaitimo? | anthonyla65 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 10 | 28 spalis 2008 06:52 |
| Mažoji kompiuteris, Celeron to kaltas? | Spencer2004 | General Hardware Chat | 7 | 5 rugpjūtis 2008 15:31 |
| 70C dėl 2.30GHZ Overclock Celeron į 3.06GHz | anthonyla65 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 4 rugpjūtis 2008 13:05 |
| Temos įrankiai | |
| |