![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam Celeron D 360 (3,46) GHz i chcę go do overclockingu 4 GHz jest bezpieczne i co was myśleć. do ile jest to bezpieczne overclockingu mój Celeron D 360 (3,46) GHz. |
|
| |||
| |||
| Czy to nie za jednym razem. 4GHz brzmi zbyt wiele dla mnie .. ale nie mogę powiedzieć na pewno, tylko pilnować czasu i przejść się stopniowo.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| i dont think overclockingu jest warta. zwłaszcza jeśli ma zapasów chłodnicy. płyty głównej, co masz? |
|
| |||
| |||
| jej nie niebezpieczne, jak jej nie będzie to blow up ur dom. najgorszym przypadku jest procesor może umrzeć. Ale jeśli masz 3,46 dlaczego chcesz więcej? mój jest Celeron 3.2GHz i myślę, że więcej niż wystarczająco, chociaż Chcę P4: D Moja jest doradzanie pobytu 3.46GHz, nie warto jej overclockingu do 4GHz i obniżenie procesora życia, a jego dobry wykonawca na 3.46GHz. |
|
| |||
| |||
| mają google, aby zobaczyć, jak ludzie mają overclocked że przed cpu, która byłaby dobrym miejscem, aby rozpocząć. niektórych procesorów dont like overclockingu na wszystkich, a inni go jak szalony! ale jak inni już powiedziałem, wszystko zależy od tego jak dobry jest Twój chłodzenia! więcej prędkość = więcej ciepła Powodzenia, jeśli zdecydujesz się zrobić overclockingu tho! |
|
| |||
| |||
| Im realistyczny techie i Point Blank mi Jeśli utkniesz w / a celeron.I miał 1,7 g Celeron i AMD K6 mój stary, który jest 476mghz to kick butt jego dzień w dzień out.embarassing że procesor z 10 razy w supposive przetwarzania prędkości było slowwwwwerrrrrrr niż amd k6.which w dzień były great.get Pentium lub iść z amd.no Celeron sempron.I nie wierzę, że jest niski amd line.may być duron.why oni wykończenie podejmowania Pentium TERAZ Chłopiec jest złe? podwójnym Core Intel czy nadal mają niskie linii wysokiego wiersza? jakie są dokładne opisy ich 1,2,3, wiersze Intel? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, zastąpiono je całkowicie. Mieli "Pentium Dual Core" (tylko regularne niskim końcu 65nm C2Ds) E2xxx wiersz, który został zastąpiony przez E5xxx linii i teraz Pentium marki jest całkowicie gone (I think).
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| W "Pentium" jest nadal stosowane w laptopach chipy, IE; T3200 |
|
| |||
| |||
| Celeron D 360 jest P4 z podzielenie catche dissabled przez Intel, dzięki czemu będą mogły overclockingu to żaden problem jak wielu ludzi, którzy kupili pojedynek-core pentiums poinformuje nas w przeglądzie działy lub możesz zrobić to, co zrobiłem i got a pojedynek-core Celeron e1200 for £ 32 z dostaw i sprzedaży detalicznej, która była zastąpić mój Celeron D 360 1 można kupić Pentium / Celeron pojedynek podstawowych chipów nie ma problemu z www.ebuyer.com www.overclockers.com i masz więcej ładunków bang for your money 2 sprawdzić płyty głównej, aby zobaczyć, co może mieć chip (Celeron D miał socket775 i że jest to standard nich wszyscy wiemy) |
|
| |||
| |||
| I zostały myślenia i to jest warte overclockingu, gdy wiem, możesz mieć tę http://www.ebuyer.com/product/145259 jako że jest I będzie następna i sprawdzić przeglądu tutaj jak to jest z jednej zmieniłem się http://www.overclockers.co.uk/showpr...-194-IN&tool=3 |
![]() |
|
| Zakładki |