![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un Celeron D 360 (3,46) GHz si vreau sa-l overclock la 4 GHz este în siguranţă sau de ce voi gândi. până la cât de mult este în siguranţă la overclock meu Celeron D 360 (3,46) GHz. |
|
| |||
| |||
| Nu face acest lucru într-un du-te. 4GHz sună prea mult pentru mine .. dar nu pot spune cu siguranta, doar cu ochii pe temps du-te şi treptat.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| i dont think overclocking este meritat. mai ales dacă aveţi un stoc cooler. Ce placa de baza ai? |
|
| |||
| |||
| sa nu periculoase, cum ar fi sa nu-l va sufla ur casa sus. cel mai rău caz este procesorul ar muri. Dar dacă aveţi un 3.46 de ce vrei mai mult? meu este Celeron 3.2GHz şi cred că mai mult decât suficient, chiar dacă vreau un P4: D meu sfătui este o şedere 3.46GHz, sa nu merita să 4GHz overclocking şi de scădere, procesorul de viaţă, în timp ce un bun interpret la 3.46GHz. |
|
| |||
| |||
| au un cont Google pentru a vedea cât de bine de oameni au overclocked că cpu înainte, că ar fi un loc bun pentru a începe. unele procesoare dont ca overclocking la toate, în timp ce altele merg cum ar fi o nebunie!! dar ca altii au spus, totul depinde de cât de bine vă răcire este! mai multe = viteza mai mult de energie termică noroc dacă faci pentru a alege overclock Thợ! |
|
| |||
| |||
| Im un realist şi techie punct necompletat Îmi pare rău dacă sunteţi blocat w / o celeron.I a avut un Celeron 1.7 g şi vechiul meu AMD K6, care este un 476mghz-ar da sa fund zi de zi out.embarassing ca un procesor cu de 10 ori supposive de viteza de procesare a fost slowwwwwerrrrrrr mult de un AMD k6.which în lor de zi au fost great.get un Pentium sau mergi cu amd.no Celeron sempron.I nu cred că este AMD scăzut line.may fi duron.why s-au terminat de luare Pentium ACUM Băiatul Rău este? dual core Intel sau nu au încă îşi au scăzut linie, linia de mare? Care sunt exact numele lor 1,2,3, linii în cadrul Intel? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, ei au înlocuit complet. Au avut un "Pentium Dual Core" (doar regulate scăzut până la sfârşitul 65nm C2Ds) E2xxx linie care a fost înlocuit de E5xxx linie, iar acum a brandului Pentium este complet plecat (cred).
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| The "Pentium" este încă folosit în laptop chipsuri, IE; T3200 |
|
| |||
| |||
| The Celeron D 360 este un P4 cu înjumătăţi în catche dissabled de Intel deci s-ar putea să fie capabile să overclock este nici o problema ca o multime de oameni care şi-au cumpărat duel-core pentiums va spune în secţiunile de revizuire sau aţi putea face ce am facut eu şi are un duel-core Celeron e1200 de £ 32, cu livrare şi cu amănuntul, care a fost în locul meu Celeron D 360 1, puteti cumpara un Pentium / Celeron duel core chips-uri de la nici o problema www.ebuyer.com www.overclockers.com şi veţi obţine mai multe sarcini magnetică pentru banii tai 2 Verificaţi-vă placa de bază pentru a vedea ce chip poate avea (Celeron D socket775 avut şi care este standardul de know-le pe toate) |
|
| |||
| |||
| Am fost de gândire şi este în valoare de overclocking când ştiu că ai putea avea acest http://www.ebuyer.com/product/145259 ca acesta este unul care-mi va lua următoare şi a verifica afară de revizuire aici, precum şi acest lucru este de o am schimbat la http://www.overclockers.co.uk/showpr...-194-IN&tool=3 |