![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Целерон Д 360 (3,46) ГХз и желим оверцлоцк га до 4 ГХз сигуран или је то што ви мислите. до колико је то сигурно мој оверцлоцк Целерон Д 360 (3,46) ГХз. |
|
| |||
| |||
| Немојте то учинити у једном покрету. 4ГХз звучи превише за мене .. али не могу рећи за сигурно, само пратити Темпс и пође постепено.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| ја донт мислити Оверцлоцкинг се исплати. поготово ако имате Стоцк хладњак. матичне плоче што имате? |
|
| |||
| |||
| не њен опасан, не свиђа његова ће експлодирати ур кућа горе. најгорем случају је ЦПУ би умрети. Али ако имате 3,46 зашто желиш више? мој Целерон 3.2ГХз је и мислим да је више него довољно чак и желе П4: Д Мој је саветовати остати 3.46ГХз, његова не важи за Оверцлоцкинг и 4ГХз снижавање Ваше ЦПУ живота, док је добар извођач на 3.46ГХз. |
|
| |||
| |||
| имате Гоогле да видите како добро да људи имају оверцлоцкед ЦПУ пре, да би било добро место за почетак. неки донт попут ЦПУ Оверцлоцкинг уопште, док други иду као луда! него као други рекли, то све зависи о томе колико је добар ваш хлађења! више брзина = више топлоте Сретно, ако то одлучите мада оверцлоцк! |
|
| |||
| |||
| Им реалан и поинт бланк тецхие Жао ми је ако сте у шкрипцу у / а целерон.И имала 1,7 г и мој стари Целерон АМД К6, који је својим 476мгхз би кицк пикавац дана у дан оут.ембарассинг да је процесор са 10 пута у суппосиве брзина процесирања је слоуууууеррррррр од АМД к6.ухицх у њихов дан били греат.гет један Пентиум или ићи са амд.но Целерон семпрон.И не верујем да је АМД лине.маы бити ниска дурон.ухы урадили су завршили израду Пентиум ОДМАХ лоше је дечко? "Интел дуал цоре или не и даље имају своје линије ниски, високи лине? шта се тачно имена њихових 1,2,3, линијама унутар Интел? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, они их замјењују потпуно. Они су имали "Пентиум Дуал Цоре" (само редовне 65нм лоу-енд Ц2Дс) Е2кскскс линија која је замењена је Е5кскскс линију и сада је потпуно бранд Пентиум отисла (ја мислим).
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Тхе "Пентиум" је још увек користи у лаптоп ЦИПС, ТЈ, Т3200 |
|
| |||
| |||
| Тхе Целерон Д 360 је П4 са располовити на цатцх диссаблед бы Интел, тако да бисте могли да га не оверцлоцк проблем као пуно људи који су купили двобој-цоре пентиумс рећи ће вам у прегледу одељака или те могао чинити оно што сам учинио и добио двобој-цоре Целерон е1200 за £ 32 са доставом, те да је у малопродаји заменити моју Целерон Д 360 1 можете купити Пентиум / Целерон двобој цоре цхипс нема проблема са ууу.ебуыер.цом ууу.оверцлоцкерс.цом оптерећења и добијате више за ваш новац Банг 2 проверите вашу матичну плочу да види шта се може да има чип (Целерон Д соцкет775 имао и то је стандард који их све знам) |
|
| |||
| |||
| Познато ми је размишљања и је ли вриједно Оверцлоцкинг знам кад можете имати ове хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/145259 као да је она ја ћу доћи и наредне провјерити прегледати овде као и ово је један измењен у хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...-194-ИН&тоол=3 |