![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Bir Celeron D 360 (3,46) GHz ve 4 GHz için overclock istiyorum var güvenli ya da çocuklar sizce. kadar ne kadar güvenli benim Celeron D 360 (3,46) GHz overclock için için. |
|
| |||
| |||
| Git tek bunu yapmayın. 4GHz bana .. çok fazla ses ama emin için, sadece temps bir göz atın ve yavaş yavaş yukarı çıkmak demek değildir.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I dont düşünmek overclock buna değer. Özellikle bir stok soğutucu var. hangi anakart mi? |
|
| |||
| |||
| ve tehlikeli değil, onun bu UR ev darbe olacak gibi değil. En kötü durumda CPU ölür olduğunu. ANCAK Bir 3,46 neden mı daha? Benim Celeron 3.2GHz ve i bu yeter de artar bile bir P4: D Benim tavsiye istemiyorum kalmak bir 3.46GHz, bu önemli değildir overclocking 4GHz ve CPU'nuzun yaşam düşürerek, süre 3.46GHz geliştirildikten iyi bir sanatçı. |
|
| |||
| |||
| ne kadar iyi insanlar önce işlemci, bu başlangıç için iyi bir yer olacaktır overclocked görmek için google. hiç overclock gibi CPU'ları dont, diğerleri deli gibi git! ama başkaları var, hepsi nasıl soğutma iyi bağlıdır! Daha fazla hız = fazla ısı iyi şanslar eğer overclock tho seçerseniz! |
|
| |||
| |||
| Im gerçekçi techie ve açık Ben eğer takılıp kalırlar W üzgünüm / a celeron.I bir 1,7 gr Celeron ve eski AMD K6 hangi gün out.embarassing kendi popo gün tekmelemek bir 476mghz bir ki bir işlemci 10 kere bu supposive işlem hızı da günde bir AMD k6.which daha slowwwwwerrrrrrr bir Pentium great.get veya amd.no Celeron ile sempron.I düşük line.may duron.why onlar Pentium YAPIN yaparak bitirmek mi olması AMD olduğuna inanıyoruz git Kötü çocuk? çift çekirdekli Intel ya da hala düşük hat, yüksek hattı var mı? ne onların 1,2,3, Intel içinde satırlar tam isimleri nelerdir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayır, tamamen değiştirilmiştir. Onlar "(sadece normal düşük sonunda 65nm C2Ds) E2xxx hattı olan E5xxx satır ve artık Pentium markası tamamen (I) düşünüyorum gitmiş yerine bir" Pentium Çift Çekirdekli vardı.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bu "Pentium" hala dizüstü fişleri IE'deki kullanılır; T3200 |
|
| |||
| |||
| Böylece kimin düello çekirdekli pentiums almış birçok insan gibi inceleme bölümlerinde size veya ne yaptığını bile sorun overclock olabilirler D 360 bir p4 ve catche Intel tarafından dissabled yarıya indirmek ile olan Celeron ve £ 32 teslimat için bir düello çekirdekli Celeron e1200 var ve D 360 benim Celeron yerine perakende oldu 1 sizin sorun / Celeron düello çekirdekli çipleri Pentium satın alabilirsiniz www.ebuyer.com www.overclockers.com ve para için yükleri daha iyi şekilde alırsınız 2 kontrol edin anakart) o D socket775 ve onları tüm bildiğiniz standart (Celeron olabilir fiş ne görmek için |
|
| |||
| |||
| Düşünüyordum edilmiş ve ben bu olabilir biliyorum overclock etmeye değer mi http://www.ebuyer.com/product/145259 olarak bir Gelecek olacaktır ve burada yanı sıra inceleme bakın bu benim için olmasıdır http://www.overclockers.co.uk/showpr...-194-IN&tool=3 |
![]() |
|
| Bookmarks |