менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Наскільки небезпечно це розігнати мій Celeron D

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 листопада 2008, 08:31
Нові члени групи

Default Наскільки небезпечно це розігнати мій Celeron D

У мене Celeron D 360 (3.46) ГГц, і я хочу, щоб розігнати до 4 ГГц це безпечно і що ви, хлопці думають. до наскільки це безпечно розігнати мій Celeron D 360 (3.46) ГГц.
Old 18 січня 2009, 14:51
Донор групи

Не робіть це за один раз. 4GHz звучить занадто багато для мене .. але я не можу точно сказати, просто стежте за Temps і йти поступово.
Old 22 сiчня 2009, 12:22
Член групи

Я думаю, Dont розгону варто. Особливо якщо у вас є запас кулера. Яка материнська плата у вас є?
Old 6 лютого 2009, 15:12
Член групи

його не небезпечна, її не подобається Gonna удар ур до дому. в гіршому випадку це процесор помре. Але якщо у вас 3.46 Чому Ви хочете більше? це мій Celeron 3,2 ГГц, і я думаю, що це більш ніж достатньо, хоча я хочу P4: D Моя радимо вам зупинитися 3.46GHz, її не варто розгін до 4GHz і зниження вашого життя процесора, а його гарним виконавцем в 3.46GHz.
Old 7 лютого 2009, 16:28
Член групи

є Google, щоб побачити, наскільки добре люди процесор розігнаний, що й раніше, що буде хорошим місцем для початку. Деякі Dont процесорами, як розгін на всіх, а інші йдуть як божевільна!

але, як уже говорили інші, все залежить від того, наскільки добре ваша охолодження! більше швидкість = більше тепла
удача, якщо ви вирішили розігнати Тхо!
Old 17 лютого 2009, 01:53
Нові члени групи

Im реалістично Ази і в упор я перепрошую, якщо ви застрягли W / celeron.I був Celeron 1,7 G і мої старі AMD K6 яка 476mghz б свій удар прикладом день у день out.embarassing, що процесор з 10 рази supposive швидкість обробки була slowwwwwerrrrrrr ніж AMD k6.which свого часу були great.get Pentium або піти з amd.no Celeron sempron.I НЕ вірять, що AMD є низьке line.may бути duron.why вони доробити PENTIUM ЗАРАЗ поганий хлопчик? Dual Core Intel або ж вони до сих пір їхня низька лінія, висока лінія? Які точні імена своїх 1,2,3, ліній всередині компанії Intel?
Old 17 лютого 2009, 06:42
Донор групи

Ні, вони замінили їх повністю. Вони "Pentium Dual Core" (тільки регулярні низьким рівнем кінця 65-нм C2Ds) E2xxx лінію, яка була замінена лінія E5xxx і тепер бренд Pentium повністю зникли (я думаю).
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 18 лютого 2009, 18:28
Член групи

"Pentium" як і раніше використовується в ноутбуках чіпів, тобто; T3200
Old 23 лютого 2009, 05:10
Член групи

Celeron D 360 P4 з вдвічі catche dissabled від Intel так що ви могли б розганяти її немає проблеми, як багато людей, які купили дуель-Core Pentiums розповість вам огляд розділів або ви можете робити, що я зробив і отримав поєдинок-Core E1200 Celeron за £ 32 з доставкою та яка була роздрібна замінити мій Celeron D 360
1 ви можете купити Pentium / Celeron дуелі основні фішки немає проблем з www.ebuyer.com www.overclockers.com і ви отримаєте навантаження набагато більшу віддачу за свої гроші
2 Перевірте вашу материнську плату, щоб побачити, що фішка, вона може мати (Celeron D Socket775 було і що це стандартне з них всі знають)
Old 23 лютого 2009, 06:06
Член групи

Я думав і чи варто розгін, коли я знаю, що ви можете мати це
http://www.ebuyer.com/product/145259 оскільки це один я отримаю наступний і перевірити огляду тут, а також це один я змінив у http://www.overclockers.co.uk/showpr...-194-IN&tool=3
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.