![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене Celeron D 360 (3.46) ГГц, і я хочу, щоб розігнати до 4 ГГц це безпечно і що ви, хлопці думають. до наскільки це безпечно розігнати мій Celeron D 360 (3.46) ГГц. |
|
| |||
| |||
| Не робіть це за один раз. 4GHz звучить занадто багато для мене .. але я не можу точно сказати, просто стежте за Temps і йти поступово.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Я думаю, Dont розгону варто. Особливо якщо у вас є запас кулера. Яка материнська плата у вас є? |
|
| |||
| |||
| його не небезпечна, її не подобається Gonna удар ур до дому. в гіршому випадку це процесор помре. Але якщо у вас 3.46 Чому Ви хочете більше? це мій Celeron 3,2 ГГц, і я думаю, що це більш ніж достатньо, хоча я хочу P4: D Моя радимо вам зупинитися 3.46GHz, її не варто розгін до 4GHz і зниження вашого життя процесора, а його гарним виконавцем в 3.46GHz. |
|
| |||
| |||
| є Google, щоб побачити, наскільки добре люди процесор розігнаний, що й раніше, що буде хорошим місцем для початку. Деякі Dont процесорами, як розгін на всіх, а інші йдуть як божевільна! але, як уже говорили інші, все залежить від того, наскільки добре ваша охолодження! більше швидкість = більше тепла удача, якщо ви вирішили розігнати Тхо! |
|
| |||
| |||
| Im реалістично Ази і в упор я перепрошую, якщо ви застрягли W / celeron.I був Celeron 1,7 G і мої старі AMD K6 яка 476mghz б свій удар прикладом день у день out.embarassing, що процесор з 10 рази supposive швидкість обробки була slowwwwwerrrrrrr ніж AMD k6.which свого часу були great.get Pentium або піти з amd.no Celeron sempron.I НЕ вірять, що AMD є низьке line.may бути duron.why вони доробити PENTIUM ЗАРАЗ поганий хлопчик? Dual Core Intel або ж вони до сих пір їхня низька лінія, висока лінія? Які точні імена своїх 1,2,3, ліній всередині компанії Intel? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, вони замінили їх повністю. Вони "Pentium Dual Core" (тільки регулярні низьким рівнем кінця 65-нм C2Ds) E2xxx лінію, яка була замінена лінія E5xxx і тепер бренд Pentium повністю зникли (я думаю).
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| "Pentium" як і раніше використовується в ноутбуках чіпів, тобто; T3200 |
|
| |||
| |||
| Celeron D 360 P4 з вдвічі catche dissabled від Intel так що ви могли б розганяти її немає проблеми, як багато людей, які купили дуель-Core Pentiums розповість вам огляд розділів або ви можете робити, що я зробив і отримав поєдинок-Core E1200 Celeron за £ 32 з доставкою та яка була роздрібна замінити мій Celeron D 360 1 ви можете купити Pentium / Celeron дуелі основні фішки немає проблем з www.ebuyer.com www.overclockers.com і ви отримаєте навантаження набагато більшу віддачу за свої гроші 2 Перевірте вашу материнську плату, щоб побачити, що фішка, вона може мати (Celeron D Socket775 було і що це стандартне з них всі знають) |
|
| |||
| |||
| Я думав і чи варто розгін, коли я знаю, що ви можете мати це http://www.ebuyer.com/product/145259 оскільки це один я отримаю наступний і перевірити огляду тут, а також це один я змінив у http://www.overclockers.co.uk/showpr...-194-IN&tool=3 |