![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Well, I'm izgradnju novog računala s Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz CPU, Gigabyte GA-EP45-DS3L LGA 775 Intel P45 matična ploča, G. Skill DDR2 800 2GB (Dual 1GB štapovima) RAM-a, i VisionTek 900.244 Radeon HD 4870 grafičku karticu. Moje pitanje je, uz to postava, kako bi to biti lako za overclock Q6600 sa svoj propust na 3.0GHz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lako, ali to postaje bitno teže prošlosti. Radije bih imati E8400 ako Sam bio idući u obaviti puno OCing.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Je Overclocking Q6600 3.0GHz za sve što je potrebno da bi to trčanje brže? Želite li potrebno dodati napona? Bi tu biti šansa za CPU nošenja dolje tom brzinom? Zaboravio to spomenuti imam 660 Watt PSU, ako se to čini nikakvu razliku. |
|
| |||
| |||
| To ovisi o zadatku, to isplati jer će se možda pola sata kako bi dobili pravo. Trebali biste biti u mogućnosti da biste dobili do 3GHz bez dodavanja napona, Ive 'je dobio čak i E6400 na 3,00 wtithout dodavanja napona. Ako ne bi bili sigurni da provjerite spec. list za Q6600 dobiti raspon podržanih napona. CPU će vas nadživjeti, heh. Općenito govoreći, bilo koji procesor će umrijeti još mnogo, mnogo kasnije nego što je relevantno za - govorimo desetljeća. Mijenjanje FSB i napon ne bi trebala imati vrlo mali utjecaj temperature ionako.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| imam isti mobo / CPU što je vaš CPU hladnjak? ako želite bilo visoko iznad mjerenje vremena da je bolje dobiti dobar ste mogli probaby ići okolo o mabye 3,4 na zrak
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pobrinite se da znate što radite prije overclocking. Ima mnogo vodiča okolo, neke se ovdje previše, jer iako je prilično teško oštećenje CPU / mobo s današnjim hardverom, nije nemoguće!
| |||
| |||
| i nakon sve te oc pokrenuti stres testa kako bi Sigurni stabilne i pogled na vaš temps ako su previsoke onda ga vratiti dolje malo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što sam učinio kad sam bio sam uzeo OCed CPU gore razumnu količinu prvi put vodio Orthos za oko 2 sata, odlučila je bila dovoljno dobra da ide na, zatim povećan je za male iznose od tada, testiranje za oko 30 min na svakoj postavljanje , i kad mislim da sam to učinio kao dobar kao Ja mogu, ja lijevo je trčanje preko noći, pravedan za provjeriti stabilnost za dugo vremena.
| |||
| |||
| Isto tako - što PSU da li vi imati? Samo obložiti trebate dodatni oomph. |
|
| |||
| |||
| To je točka, nisam mislio o PSU pita što ste ... Trebate biti sigurni da imate dovoljno "oomph" kao tomthedrummer se stavlja, te da taj napone PSU daje van su stabilne, inače bi mogla imati neke ozbiljne probleme nestabilnosti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| The 4Ghz Project-E8400 | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 30 siječanj 2009 22:37 |
| Moj Q6600 Overclock Post! | Sempron | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 24. studeni 2008 16:30 |
| Allendale, Wolfdale, Conroe, Kentsfield ... ha? | tboo | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 22. lipnja 2008 13:23 |
| Overclock q6600 | ironsferret | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 18. ožujak 2008 13:03 |
| Mogu li overclock jedan Q6600 sa ovim ambients? | cyberspacegenie | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 11. kolovoz 2007 09:16 |
| Thread Tools | |
| |