![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hát, én is új PC egy Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz CPU, a GIGABYTE GA-EP45-DS3L LGA 775 alaplap Intel P45, G. Skill DDR2 800 2GB (Dual 1GB sticks) RAM, és egy VisionTek 900.244 Radeon HD 4870 grafikus kártya. A kérdésem az, és ez a beállítás, milyen egyszerű lenne, hogy az overclock Q6600 annak alapértelmezett 3,0 GHz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elég könnyű, de lényegesen nehezebbé válik múlt ott. Inkább egy E8400, ha akartam csinálni egy csomó OCing.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| A túlhúzás a Q6600 a 3.0GHz mindent kell tenni, hogy gyorsabban fusson? Kellene nekem hozzá feszültség? Vajon van-e esélye a CPU viselésének le, hogy a sebesség? Felejtette el megemlíteni, Nekem van egy 660 W-os PSU, ha ez tesz különbséget. |
|
| |||
| |||
| Attól függ, hogy a feladat, hogy megéri, mert viszem, talán egy fél óra rögtön. Fel kell tudnia, hogy kap ez akár 3 GHz-es nélkül a feszültség, van még egy E6400 3,00 wtithout a feszültség. Ha ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a specifikációt lapot a Q6600-hoz kap a tartomány a támogatott feszültségek. A CPU is túlél téged, heh. Általánosságban elmondható, hogy az összes CPU fognak meghalni sokkal, de sokkal később, mint ez lényeges - beszélünk évtizedekben. Megváltoztatja az FSB, és nem a feszültséget kell, nagyon kevés hőmérséklet hatása egyébként.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekem van ugyanaz mobo / CPU, ami a CPU hűtő? ha azt szeretnénk, hogy minden fölé időmérő jobb ha egy jót tudnál probaby körüljár o mabye 3,4 on air
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Győződjön meg róla, hogy tudja, hogy mit csinálsz, mielőtt overclocking. Rengeteg olyan útmutatók körül, néhány itt is, mivel annak ellenére, hogy igen nehéz a kár egy CPU / mobo a mai hardver nem lehetetlen!
| |||
| |||
| után is minden ön oc futtatni a stressz-tesztet kell tennie SHURE, hogy stabil és nézd meg temps, ha túl magas, akkor hozza vissza egy kicsit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amit tettem, amikor OCed is vettem a processzort egy ésszerű összeget először futott Orthos körülbelül 2 órát, úgy döntött, hogy elég jó volt menni, aztán nőtt a kis összegeket, majd, a vizsgálat mintegy 30 perc minden egyes beállítás , és amikor azt hiszem, ez tette olyan jó, mint én is, én hagytam egy éjszakán keresztül fut, csak azért, hogy ellenőrizze a stabilitás hosszú ideig.
| |||
| |||
| Is - milyen tápegység van? Csak beládáz szükség van a további pezsgés. |
|
| |||
| |||
| Ez egy pont, én nem gondoltam azt kérdezi, mit PSU van ... Be kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van elég "pezsgés", mint tomthedrummer mondja, és hogy a feszültség, hogy a tápegység adja ki stabil, különben lehetett volna néhány komoly instabilitást problémát. |