![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| ובכן, אני בונה מחשב חדש עם מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz CPU, GIGABYTE GA-EP45-DS3L LGA 775 של אינטל לוח אם P45, G. Skill DDR2 800 2GB (1GB Dual מקלות) של RAM, ו VisionTek 900244 Radeon HD 4870, כרטיס המסך. השאלה שלי היא, עם התקנה הזאת, כמה קל זה יהיה כדי overclock Q6600 מתוך ברירת המחדל שלה כדי 3.0GHz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| די קל, אבל זה נעשה בעבר באופן משמעותי יותר קשה שם. אני מעדיף E8400 אם אני הולך לעשות הרבה OCing.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| האם overclocking Q6600 ל 3.0GHz את כל הדרוש כדי להפוך אותו לרוץ מהר יותר? האם אני צריך להוסיף מתח? האם יש גם סיכוי של המעבד לובש מטה במהירות את זה? שכחתי להזכיר יש לי 660 ואט PSU, אם זה משנה משהו. |
|
| |||
| |||
| זה תלוי במשימה, זה שווה את זה מאז שזה ייקח בערך חצי שעה כדי לקבל זכות. אתה אמור להיות מסוגל לקבל את זה עד 3GHz בלי להוסיף מתח, יש לי אפילו E6400 כדי wtithout 3.00 הוספת מתח. אם אתה הקפד לבדוק את הגיליון המפרט עבור Q6600 כדי לקבל את טווח של מתח נתמך. המעבד יהיה לך להתקים יותר, חה. ככלל, כל מעבד ימותו הרבה, הרבה יותר מאוחר מכפי זה רלוונטי - אנחנו מדברים עשורים. שינוי FSB ולא את המתח צריך מעט מאוד השפעה טמפרטורה בכל מקרה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי את אותו mobo / CPU מה הוא קריר CPU שלך? אם אתה רוצה כל גבוה מעל Clocking כדאי לך טובה אחת אתה יכול probaby להסתובב mabye o 3.4 על אוויר
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ודא שאתה יודע מה אתה עושה לפני overclocking. יש המון מדריכים סביב, כמה גם כאן, כמו למרות שהוא די קשה נזק מעבד / mobo עם החומרה של היום, אין זה בלתי אפשרי!
| |||
| |||
| גם אחרי OC עם כל להריץ בדיקות מאמץ לעשות Shure יציבה שלה להסתכל temps שלך אם הם גבוהים מדי ואז להחזיר אותו למטה קצת |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה שעשיתי היה OCed כאשר אני לקחתי את המעבד עד הפעם הראשונה בסכום סביר, רץ Orthos בערך 2 שעות, החליט שזה מספיק טוב כדי להמשיך, אז עלה ב בכמויות קטנות מן מכן, בדיקה כ -30 דקות על כל הגדרה , וכאשר אני חושב שיש לי לעשות את זה טוב כמו שאני יכול, השארתי אותו פועל במשך לילה, רק כדי לבדוק את יציבות במשך זמן רב.
| |||
| |||
| גם - PSU מה יש לך? רק incase אתה צריך את oomph נוסף. |
|
| |||
| |||
| זו נקודה, לא חשבתי על לשאול מה יש לך PSU ... אתה צריך לוודא שיש לך מספיק "oomph" tomthedrummer כפי שניסח זאת, וכי המתחים כי PSU נותן את יציבים, אחרת יכול היה יכול להיות כמה בעיות יציבות רציניים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פרויקט ה 4Ghz-E8400 | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | עד ה -30 בחודש ינואר 2009 22:37 |
| אזור Q6600 Overclock לכתוב! | Sempron | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 24 נובמבר 2008 16:30 |
| Allendale, Wolfdale, Conroe, Kentsfield ... אה? | tboo | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 22 יוני 2008 13:23 |
| Overclock q6600 | ironsferret | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 18 מרץ 2008 13:03 |
| האם אני יכול overclock של Q6600 עם אלה ambients? | cyberspacegenie | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 11th אוגוסט 2007 09:16 |
| שרשרת כלים | |
| |