![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Na, aš statyti naują kompiuterį su Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz CPU, GIGABYTE GA-EP45-DS3L LGA 775 Intel P45 plokštės G. Skill DDR2 800 2GB (Dual 1GB lazdos) RAM, ir VisionTek 900.244 Radeon HD 4.870 grafikos plokštę. Mano klausimas būtų, su šios instrukcijos, kaip lengva būtų jį į overclock Q6600 nuo nutylėjimą 3.0GHz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pakankamai lengva, tačiau ji pasireiškia žymiai sunkiau praeityje ten. I'd rather turėti E8400, jei aš buvau ketinate daryti su OCing aikštelė.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ar įsijungimas Q6600 iki 3.0GHz viską, kas būtina, kad ji dirba greičiau? Ar man reikia įtraukti įtampos? Ar ten pat ir CPU galimybę nešioti žemyn, kad greitis? Pamiršau paminėti turiu 660 W PSU, jei tai daro koks nors skirtumas. |
|
| |||
| |||
| Tai priklauso nuo užduoties, pabandyti verta, nes ji Imsiu gal pusvalandį gauti teisę. Jūs galėsite ją gauti iki 3GHz be pridėjus įtampa, I've got net E6400 iki 3,00 wtithout pridėjus įtampą. Jei įsitikinkite, kad žymės spec lapą Q6600 gauti remiamų įtampos diapazonas. Procesorius bus pergyventi jums heh. Apskritai, bet koks CPU mirs daug, daug vėliau, nei ji yra svarbi - mes kalbame dešimtmečius. Pakeitus FSB, o ne įtampa turėtų turėti labai mažai temperatūros poveikis vistiek.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš pats MOBO / CPU Kokia jūsų CPU COOLER? Jei norite, bet aukštai virš Clocking Jums geriau gauti gera galėtumėte probaby eiti aplink o mabye 3,4 oro
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įsitikinkite, kad žinote, ką darote prieš įsijungimas. Yra daug vadovų aplink, kai čia, nes nors jis yra gana sunku žalos CPU / MOBO šiandienos aparatūros, tai nėra neįmanoma!
| |||
| |||
| Taip pat po to, kai kaskart oc paleisti testavimo nepalankiausiomis sąlygomis, kad Shure stabili ir pažvelgti į savo temps, jei jie yra pernelyg didelė, tada jį atgal po truputį |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką aš padariau, kai man buvo OCed laikiausi CPU iki priimtino dydžio, pirmą kartą vyko Orthos apie 2 valandas, nusprendė, kad tai buvo pakankamai geras, kad eiti, tada padidėjo nedaug iš to, tyrimai apie 30 min į kiekvieną nustatymą ir kai aš manau, kad tai padaryti taip gerai, kaip aš galiu, aš paliko jį veikia per naktį, tik patikrinti stabilumą ilgą laiką.
| |||
| |||
| Taip pat - ką PSU turite? Tiesiog uždengti reikia papildomų Seksualumas. |
|
| |||
| |||
| Štai, aš jau ne minties apie klausia, ką PSU turite ... Jūs turite įsitikinti, kad jūs turite pakankamai "Seksualumas", kaip tomthedrummer kelia, o ta įtampa, kad PSU leidžia atlikti yra stabilus, nes kitaip gali gali turėti rimtų nestabilumo problemų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Project 4GHz-E8400 | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | 30 sausis 2009 22:37 |
| Mano Q6600 Overclock paštu! | Sempron | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Lapkritis 24, 2008 16:30 |
| Allendale, Wolfdale, Conroe, Kentsfield ... Huh? | tboo | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Birželis 22, 2008 13:23 |
| Overclock Q6600 | ironsferret | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Kovas 18, 2008 13:03 |
| Galiu overclock su šiais Išorines Q6600? | cyberspacegenie | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Rugpjūtis 11, 2007 09:16 |
| Temos įrankiai | |
| |