![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nu, es esmu ēka jaunu datoru ar Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz CPU, GIGABYTE GA-EP45-DS3L LGA 775 Intel P45 mātesplates, G. Skill DDR2 800 2GB (Dual 1GB sticks) RAM, un VisionTek 900.244 Radeon HD 4870 grafikas karte. Mans jautājums ir, ar šo setup, cik vienkārši tas tā ir OVERCLOCK Q6600 no noklusējuma 3.0GHz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pietiekami viegla, bet tā kļūst ievērojami grūtāk agrāk tur. Es labprātāk būtu E8400, ja es darīs daudz OCing.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vai overclocking Q6600 ar 3.0GHz viss, kas vajadzīgs, lai būtu darboties ātrāk? Vai man ir nepieciešams pievienot spriegumam? Vai pastāv arī iespēja CPU valkāšanas lejā, lai ātrumu? Aizmirsu pieminēt, man ir 660 Watt PSU, ja tas padara jebkuru starpību. |
|
| |||
| |||
| Tas ir atkarīgs no uzdevuma, tas ir tā vērts, jo tā ņemšu varbūt pusstunda, lai saņemtu tiesības. Jums ir iespēja iegūt līdz 3GHz bez pievienojot spriegumu, man pat E6400 līdz 3.00 wtithout pievienot spriegumam. Ja jūs pārliecinieties, pārbaudiet spec lapu Q6600 nokļūt diapazons atbalstīto spriegumiem. CPU būs pārdzīvot jums, heh. Vispārīgi runājot, visas CPU būs die daudz, daudz vēlāk, nekā tas ir būtiski - mēs runājam desmitgadēs. Mainot FSB, nevis sprieguma vajadzētu būt ļoti maz temperatūras ietekme anyway.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i ir pašas MOBO / cpu kāda ir jūsu cpu cooler? ja vēlaties kādu augstu virs clocking jūs labāk iegūt labs jūs varētu probaby iet ap o mabye 3,4 par gaisa
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārliecinieties, ka jūs zināt, ko darāt pirms overclocking. Ir daudz norāžu apkārt, daži arī šeit, jo lai gan tas ir diezgan grūti kaitējumu CPU / MOBO ar mūsdienu aparatūru, tas nav neiespējami!
| |||
| |||
| arī pēc everytime jūs oc darboties stresa testu, lai Shure tās stabilu un aplūkot jūsu temps, ja tie ir pārāk augsts, tad lai tā atkal paredz mazliet |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko es izdarīju, kad man OCed bija es paņēmu CPU līdz saprātīgā apmērā pirmo reizi darbojās Orthos apmēram 2 stundu laikā, nolēma, ka ir pietiekami labs, lai iet, tad palielinājās par nelielām summām no tam, testēšana uz apmēram 30 min laikā katram iestatījumam , un kad es domāju, ka man tas jādara tik labi, kā es varu, es pa kreisi tā darbojas pa nakti, tikai, lai pārbaudītu stabilitāti uz ilgu laiku.
| |||
| |||
| Arī - kādi PSU jums ir? Just incase jums nepieciešama papildus oomph. |
|
| |||
| |||
| Tas ir punkts, es nebiju domājusi par to, kādai PSU jums ir ... Jums nepieciešams pārliecinieties, ka Jums ir pietiekami daudz "oomph", kā tomthedrummer liek tiem, un ka spriegumu ka PSU radīs ir stabils, citādi varētu varētu būt dažas nopietnas nestabilitātes problēmas. |
![]() |
|
| Bookmarks |