![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ei bine, eu sunt construirea unui nou PC cu un procesor Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz CPU, un GIGABYTE GA-EP45-DS3L LGA 775 placa de baza Intel P45, G. Skill DDR2 800 2GB (Dual 1GB bete) de berbec, şi un VisionTek 900244 Radeon HD 4870 placă grafică. Întrebarea mea este, cu acest setup, cât de uşor ar fi să overclock Q6600 de la implicit sa de 3,0 GHz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Destul de uşor, dar ea devine trecut în mod substanţial mai dificil acolo. Aş avea mai degrabă un E8400, dacă am fost mergi la a face o mulţime de OCing.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Este overclocking Q6600 la 3,0 GHz tot ce este necesar pentru a face it a alerga mai repede? Aş avea nevoie pentru a adăuga de tensiune? Ar fi, de asemenea, există o şansă de a procesorului poartă în jos, la această viteză? Am uitat să menţionez Eu am un 660 Watt PSU, în cazul în care face nici o diferenţă. |
|
| |||
| |||
| Aceasta depinde de sarcina, merita, deoarece va avea poate o jumătate de oră pentru a obţine dreapta. Tu ar trebui să poată lua it până la 3GHz, fără adăugarea de tensiune, l-am luat chiar şi un E6400, până la 3,00 wtithout adăugarea de tensiune. Dacă veţi face asiguraţi-vă că verificaţi foaia spec. pentru Q6600 pentru a obţine gama de tensiuni acceptate. CPU va trăi mai mult decât tine, heh. În general vorbind, orice procesor va muri mult, mult mai târziu decât acesta este relevant pentru - vorbim decenii. Schimbarea FSB, şi nu de tensiune ar trebui să aibă un impact de temperatură foarte putin, oricum.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eu am aceeasi placa de baza / CPU ceea ce este mai rece procesorului dumneavoastră? Dacă doriţi să orice ridicate pe ceas mai bine ai lua un bun pe care aţi putea probaby du-te în jurul mabye O 3.4 privind aer
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asiguraţi-vă că ştiţi ce faceţi înainte de overclocking. Exista o multime de ghiduri în jurul, unele aici de asemenea, ca desi este destul de dificil de daune un procesor / placa de baza cu hardware-ul de astăzi, nu este imposibil!
| |||
| |||
| De asemenea, după fiecare dată când oc rula un test de stres pentru a face Shure stabil sale şi se uita la temps dumneavoastră, dacă acestea sunt prea mari, atunci aduce înapoi în jos un pic |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce am făcut când am fost OCed am luat procesorul o sumă rezonabilă prima dată, a fugit Orthos timp de aproximativ 2 ore, decis că a fost suficient de bun pentru a merge mai departe, apoi a crescut cu sume mici de atunci, testarea pentru aproximativ 30 minute la fiecare setare , iar atunci când cred că am făcut la fel de bun ca pot, am lăsat-o rulează peste noapte, doar pentru a verifica stabilitatea pentru o lungă perioadă de timp.
| |||
| |||
| De asemenea, - ceea ce PSU ai? Doar incase aveţi nevoie de oomph suplimentare. |
|
| |||
| |||
| Asta e un punct, nu m-am gândit la cer ceea ce PSU ai ... Aveţi nevoie să vă asiguraţi că aveţi suficient "oomph", aşa cum tomthedrummer îl pune, şi că tensiunile care PSU, trag sunt stabile, în caz contrar ar putea ar putea avea unele probleme serioase instabilitate. |
![]() |
|
| Marcaje |