![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
No, myslím, budovanie nového počítača s procesorom Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield CPU 2,4 GHz, GIGABYTE GA-EP45-DS3L LGA 775 Intel P45 dosky, G. Skill DDR2 800 2GB (Dual 1GB palice) pamäte RAM a VISIONTEK 900244 Radeon HD 4870 grafickú kartu. Moja otázka je, s týmto nastavením, ako ľahké by bolo pretaktovať Q6600 z východiskového do 3,0 GHz?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dosť ľahké, ale dostane podstatne ťažšie minulosti. Já bych radši E8400, či som robiť veľa OCing.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Je přetaktování Q6600 na 3,0 GHz všetko, čo je potrebné, aby ho bežať rýchlejšie? Já bych treba pridať napätie? By boli šance na CPU nosenie sa na tejto rýchlosti? Zabudli uviesť, že som 660 Watt PSU, v prípade, že je nejaký rozdiel.
|
|
|
|||
|
|||
|
To závisí na úlohy, stojí to za to, pretože to bude trvať asi pol hodiny sa dostať pravdu.
Mali by ste byť schopní dostať sa až na 3GHz bez zvýšenia napätia, mám aj E6400 na 3,00 wtithout pridávanie napätia. Ak si nezabudnite pozrieť špec list pre Q6600 získať škálu podporovaných napätia. CPU prežije vás, heh. Všeobecne povedané, akékoľvek CPU zomrie oveľa, oveľa neskôr, ako je relevantný pre - hovoríme desaťročia. Zmena FSB a nie napätie by mal mať veľmi malý vplyv teploty rovnako.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mám rovnaký mobo / cpu čo je pre vás cpu chladič? Ak chcete akékoľvek vysoko nad stopovanie si radšej dobrý môžete Probaby chodiť o maby 3.4 o ovzdušia
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Uistite sa, že viete, čo robíte, ako přetaktování. Existuje množstvo sprievodcov v okolí, niektorí aj tu, pretože aj keď je dosť ťažké poškodenie CPU / mobo s dnešným hardware, nie je to nemožné!
|
|||
|
|||
|
aj potom, čo všetko vám beží oc záťažový test, aby Shure stabilný a pozrieť sa na vaše temps, ak sú príliš vysoké ju späť dole trochu
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Čo som urobil, keď som bol OCED som CPU do primeranú prvýkrát bežal orthos asi 2 hodiny, rozhodol, že to bolo dosť dobré ísť ďalej, potom sa zvýšil o malé sumy, od tej doby, skúšobnú dobu asi 30 minút pri každej nastavenia , aj keď myslím, že som to urobil tak dobré, ako budem môcť, nechal som ho beh cez noc, len pre kontrolu stability na dlhú dobu.
|
|||
|
|||
|
Tiež - PSU, čo máte? Len zapouzdřit potrebujete extra Oomph.
|
|
|
|||
|
|||
|
To je bod, som nepomyslela PSU pýtať, čo ste ... Musíte sa uistiť, že máte dosť "Oomph" tomthedrummer, ako hovorí, a že napätie, ktoré PSU rozdáva, sú stabilné, inak by mohli mať vážne problémy nestability.
|