![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Па, ја сам изградњу новог рачунара са Интел ® Цоре ™ 2 Куад К6600 Кентсфиелд 2.4ГХз процесор, Гигабыте ГА-ЕП45 ДС3Л ЛГА 775 Интел ® П45 матичну плочу, Г. Вештина ДДР2 800 меморије 2ГБ (Дуо 1ГБ штаповима) РАМ-а, и - ВисионТек 900244 РАДЕОН ХД 4870 графичку картицу. Моје питање је, у овој поставци, како би било лако да Оверцлоцкинг К6600 из подразумеване 3.0ГХз? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Једноставно довољно, али то постаје знатно теже прошлости тамо. Радије бих да Е8400 ако је идући да раде пуно ОЦинг.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Оверцлоцкинг је К6600 на 3.0ГХз све што је неопходно да се ради брже? Бих треба да додате напона? Желите ли бити Могуће процесора носио доле на тој брзини? Заборавих да споменем да имам 660 У ХДД, ако се то чини никакву разлику. |
|
| |||
| |||
| То зависи од задатка, то је вредело јер ће можда потрајати пола сата да добијете праву. Требало би бити у стању да га добије до 3 ГХз без додавања напона, ја имам чак и Е6400 на 3.00 утитхоут додавање напона. Ако то урадите проверите да ли сте проверили специфицаллы лист за К6600 да се опсег подржаних напона. Процесор ће вас наџивети, Хех. Уопштено говорећи, било процесора ће умрети много, много касније него што је релевантно за - Причамо деценија. Промена ФСБ и напон се не треба ионако имају врло мало утицаја на температуру.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам исти мобо / Процесор шта је ваш ЦПУ хладњак? ако желите да било високо изнад Извођење такта да је боље добити добар можеш пробабы около О мабые 3,4 на ваздух
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уверите се да знате шта радите пре него што оверклокинг. Постоје доста упутства око, неки овде превише, јер иако је сасвим тешко да оштети процесор / мобо са данашњим хардвером, то није немогуће!
| |||
| |||
| Такође, након што сте еверытиме Бенцхмарк покренете стрес тест да Схуре њене стабилне и поглед на ваше Темпс ако су превише високе онда би то назад мало |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Оно што сам урадио кад сам ОЦед сам узео процесор до разумног износа први пут, водио Ортхос за око 2 сата, одлучио је довољно да иде даље, а повећао се са малим количинама дакле, тестирања око 30 минута на свакој поставци и када мислим да су то урадили тако добро као што сам ја, ја сам га оставио ради преко ноћи, само за проверу стабилности за дуго времена.
| |||
| |||
| Такође - шта ЛУП имате? Само обложити морате екстра оомпх. |
|
| |||
| |||
| То је тачка, нисам мислио о томе пита шта ЛУП сте ... Морате да проверите да ли имате довољно "оомпх" томтхедруммер како каже, и да напони које даје ЛУП ван су стабилне, у супротном би могли имати неке озбиљне проблеме нестабилности. |