![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Şey, bir Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz CPU, GIGABYTE GA-EP45-DS3L LGA 775 Intel P45 anakart, G. Skill DDR2 800 2GB RAM (Çift 1GB sopa) ve yeni bir bina I'm a PC VisionTek 900.244 Radeon HD 4870 ekran kartı. Benim sorum, bu tertibat ile, ne kadar kolay olduğunu kendi default 3.0GHz için Q6600 overclock olacağını nedir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeterince kolay, ama o alır önemli ölçüde daha zor geçmiş var. Eğer OCing bir sürü yapacaksın olarak tercih bir E8400 olurdu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tüm bu hızlı hale getirmek için gerekli 3.0Ghz için Q6600 overclock mu? Ben gerilim eklemeniz gerekir misiniz? Ayrıca CPU şansı o hızda yıpratmayı olur muydu? Ben 660 Watt PSU, eğer herhangi bir fark var belirtmeyi unuttum. |
|
| |||
| |||
| Çünkü belki yarım saat sağ olsun götürürüz Bu göreve, it's worth it bağlıdır. Sen 3GHz gerilim eklemeden o kadar almak için, I've got bile E6400 gerilim ekleyerek 3,00 wtithout gerekir. Eğer desteklenen voltaj elde etmek için Q6600 Spec Sheet kontrol emin olun. CPU, heh size daha uzun yaşamak olacak. Genel olarak daha için ilgili, herhangi bir CPU çok daha sonra ölecek - Biz yıllardır söz ediyoruz. Değil gerilim FSB değiştirme zaten çok az sıcaklık etkisi olmalıdır.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i aynı mobo var / CPU ne işlemci soğutucusu nedir? Herhangi bir iyi bir iyi bir sen-ebil probaby havada o mabye 3,4 dolaşmak olsun clocking üzerinden yüksek istiyorum
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen overclock önce ne yaptığınızı bildiğinizden emin olun. Bazı burada da, aynı derecede olsa da oldukça / MOBO bugünün donanım ile mümkün olmayan bir işlemci zarar zordur çok sayıda kılavuzların çevresinde bulunmaktadır!
| |||
| |||
| Eğer onlar da sonra biraz aşağı geri getirmek yüksek olduğunu da sonra istikrarlı shure yapmak için bir stres testi çalıştırmak oc ve temps bakmak everytime |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne zaman ben makul bir miktarda ilk kez yukarı, CPU aldı yaklaşık 2 saat Orthos koştu, öyle yeterli gitmek için, sonra o küçük miktarda, yaklaşık 30 dakika için her ayarda test artış iyi olduğuna karar verdi OCed yaptı , ve ne zaman i ben o kadar iyi, ben gece boyunca, sadece uzun süre istikrar kontrol etmek için çalışan sol için yaptık düşünüyorum.
| |||
| |||
| Ayrıca - PSU var mı? Sadece ekstra oomph örtmek gerekir. |
|
| |||
| |||
| Bir nokta, ben düşünmemişti PSU ne var soran's about ... Siz tomthedrummer olarak yerleştirir emin "yeterli" oomph geçirmeleri gerekiyor ve bu gerilimler bu PSU dışarı istikrarlı, yoksa bazı ciddi istikrarsızlık sorunları olabilir olabilir verir. |
![]() |
|
| Bookmarks |