![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну, я будівництві нового ПК з процесором Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz CPU, GIGABYTE GA-EP45-DS3L LGA 775 Intel P45 материнська плата, G. Skill DDR2 800 2GB (Dual 1GB палицями) оперативної пам'яті, а 900244 VisionTek Radeon HD 4870 графічних карт. Моє питання, на цій установці, як легко було б розігнати Q6600 від свого замовчуванням 3.0GHz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це досить просто, але це стає значно більш важким минулим там. Я б віддав перевагу E8400, якщо я збираюся зробити багато OCing.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Є розгону Q6600 до 3.0Ghz все, що потрібно зробити, щоб йому працювати швидше? Мені це потрібно, щоб додати напруги? Можуть також існувати ймовірність процесор вимотування на такій швидкості? Забув сказати, у мене є 660 Вт блок живлення, якщо це робить ніякої різниці. |
|
| |||
| |||
| Це залежить від завдань, воно того варто, оскільки воно може бути, візьмемо з половиною години, щоб отримати права. Ви повинні мати можливість отримати його до 3 Ггц без додавання напруги, у мене навіть E6400 до 3,00 wtithout додати напруги. Якщо ви переконаєтеся, що ви перевірити специфікації для Q6600, щоб отримати спектр підтримуваних напруг. Процесор переживе вас, хе-хе. Взагалі кажучи, будь-який процесор буде вмирати багато, багато пізніше, ніж це має відношення - і ми говоримо десятиліть. Зміна FSB і напруга не повинні мати дуже мало впливу температур в будь-якому випадку.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я ж плат / CPU, що ваш процесор круче? Якщо ви хочете, щоб будь-який більш високий розгін краще отримати хорошу можна probaby ходити O mabye 3,4 на повітрі
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Переконайтеся, що ви знаєте, що ви робите перед розгоном. Є безліч посібників навколо, деякі тут, як хоча це досить складно ушкодження процесора і плат з апаратної сьогодні, воно не може бути!
| |||
| |||
| Також після кожного разу при запуску ОС стрес-тест, щоб Shure стабільною і подивитися на ваші Temps, якщо вони є занадто високими потім повернути трохи вниз |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Те, що я зробив, коли я OCED я взяв процесор до розумної суми вперше побіг Orthos близько 2 годин, вирішили, що це досить добре, щоб йти далі, то збільшився на невеликі суми з тих пір, випробування протягом приблизно 30 хв на кожен параметр , і коли я думаю, що я зробив це так добре, як можу, я залишив його на ніч працює, просто щоб перевірити стабільність протягом тривалого часу.
| |||
| |||
| Крім того, - що БП у вас є? Тільки він закінчить потрібен додатковий шарм. |
|
| |||
| |||
| Ось тут я не думала про запитують, що БП у вас є ... Ви повинні переконатися, що у вас є достатньо "шарм", як tomthedrummer ставить, і це напруга, що БП видає є стабільними, в іншому випадку можуть могло деякі серйозні проблеми нестабільності. |