![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
Здравей аз имам tweaked компютъра ми във всяко отношение inorder възможно, за да бягам по-бързо с XP и Vista tweaks. Какъв съм бил казал също, че е от малко по overclocking на процесора, или нещо такова, че все още може да се постигне малко по-добри резултати. както аз никога не съм правил това може да ви моля, ако ръководството на. благодаря ти Тони |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква е спекулация на вашия компютър? Какво CPU имате ли?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
със софтуер за изключи програми или просто ръчно изключи? Както Дейв Хибридни пита какви са спецификациите на компютъра? с overclocking можете да получите добри резултати, но бъдете внимателни, както му също опасно за процесора, вентилатора на процесора и PSU, когато го направите, толкова голямо внимание се изисква, когато и ако решите да overclock и на свой собствен риск
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| и това е Intel процесори 1.73ghz, 32 битов operatinf система, 120 GB твърд диск. Това е лаптоп DELL 6400 |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Като лаптоп на BIOS вероятно е заключено, че и топлинна енергия е въпрос, тъй като тя е и той не е искал да каишка голям фен на него. Не зарчета Опасявам се. |
|
| |||
| |||
| Може да се опитате да overclock но DONT знам дали ще намерим ЗОП изисква да промените часовника скорости Повечето лаптопи са ограничени до overclocking, тъй като има BIOS е заключен и обикновено е най-близо до най-много, просто използвайте бавно повишава и може да се даде тласък http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Повечето Dells са заключени, че трябва да си представиш? Както вече сте имали малко в миналото, което е unclockable. |