menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Jak způsobit, že počítač bude mírně rychlejší by umazávání O s procesorem

Reply

Thread Nástroje
Old 11.února 2009, 13:00
Člen Skupina

Default Jak způsobit, že počítač bude mírně rychlejší by umazávání O s procesorem

ahoj jsem vylepšil můj počítač každým možným inorder pro ni běžet rychleji pomocí XP a Vista Tweaky. i to, co bylo řečeno, také je, že by něco přetaktování procesoru, nebo něco podobného, že i přesto mohou lehce dosáhnout lepších výsledků. Jak jsem se nikdy udělat, prosím, pokud můžete na průvodce. poděkovat Tony
Old 11.února 2009, 13:21
Administrátor Skupina

Default Jak způsobit, že počítač bude mírně rychlejší by umazávání O s procesorem

Co je to spec vašeho PC? Jaký procesor máte?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 11. únor 2009, 14:05
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal tolet View Post
ahoj jsem vylepšil můj počítač každým možným inorder pro ni běžet rychleji pomocí XP a Vista Tweaky. i to, co bylo řečeno, také je, že by něco overlocking procesoru, nebo něco podobného, že i přesto mohou lehce dosáhnout lepších výsledků. Jak jsem se nikdy udělat, prosím, pokud můžete na průvodce. poděkovat Tony
Jak jste * * vylepšil svůj počítač?
se softwarem pro vypínání programů nebo jen ručně vypínání?
Jak Dave Hybridním zeptá jaké jsou parametry pro PC?
s přetaktování můžete získat skvělé výsledky, ale buďte opatrní, protože jeho rovněž nebezpečné pro CPU, CPU ventilátoru a PSU, když to uděláte,
tak velká opatrnost je nutná, jestliže a pokud se rozhodnete pro přetaktování a na vlastní nebezpečí

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 11.února 2009, 14:25
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
Co je to spec vašeho PC? Jaký procesor máte?
stejně je to Intel CPU 1.73ghz, 32 bit operatinf systému, 120 GB pevný disk. Je to notebook DELL 6400
Old 11.února 2009, 14:27
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal redden137 View Post
Jak jste * * vylepšil svůj počítač?
se softwarem pro vypínání programů nebo jen ručně vypínání?
Jak Dave Hybridním zeptá jaké jsou parametry pro PC?
s přetaktování můžete získat skvělé výsledky, ale buďte opatrní, protože jeho rovněž nebezpečné pro CPU, CPU ventilátoru a PSU, když to uděláte,
tak velká opatrnost je nutná, jestliže a pokud se rozhodnete pro přetaktování a na vlastní nebezpečí
spec jako metion pod qoate. Také jsem to přes google twaeked s regedit. Vím, že to je můj vlastní nebezpečí, ale myslel trochu stopování by nikomu ublížit
Old 11.února 2009, 14:31
Administrátor Skupina

Být laptop BIOS je pravděpodobně uzamčen, a teplo, které je otázka, jak to je a není, jako můžete popruh velký ventilátor na to. No dice jsem strach.
Old 11.února 2009, 14:48
Dárce Skupina

Mohli byste zkusit to přetaktování, ale i dont vědět, jestli to bude najít PPL požadovaná změna času rychlosti
Většina notebooků jsou omezeny na přetaktování, protože bios je uzamčen a obvykle stanoven na blízké max, stačí použít pomalu zvyšuje a můžete získat podporu
http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.
Old 11.února 2009, 15:09
Dárce Skupina

Most Dells jsou zamčené mám představit? Jelikož jsem měl pár v minulosti, která byla unclockable.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
I Have a P / B 1379 Comp ale chcete, aby byl rychlejší. cragtom Procesory, základní desky & RAM 2 28. únor 2009 17:11
Značka můj počítač mluvit Demtschuk Obecné Software Chat 11 1. února 2009 03:21
Jak mohu začít Vista rychlejší a zavřel Rychlejší ashmehta Operační systémy Windows 12 11. května 2008 02:16
Oblast Alarmy nepovolanými můj počítač :-( loupylauraclams Virus, spyware a bezpečnost 1 24. dubna 2008 05:29
Mírně nepříjemný problém BIOS Axegrinder Obecné Software Chat 10 23. února 2008 17:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.