![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
ahoj jsem vylepšil můj počítač každým možným inorder pro ni běžet rychleji pomocí XP a Vista Tweaky. i to, co bylo řečeno, také je, že by něco přetaktování procesoru, nebo něco podobného, že i přesto mohou lehce dosáhnout lepších výsledků. Jak jsem se nikdy udělat, prosím, pokud můžete na průvodce. poděkovat Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co je to spec vašeho PC? Jaký procesor máte?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
se softwarem pro vypínání programů nebo jen ručně vypínání? Jak Dave Hybridním zeptá jaké jsou parametry pro PC? s přetaktování můžete získat skvělé výsledky, ale buďte opatrní, protože jeho rovněž nebezpečné pro CPU, CPU ventilátoru a PSU, když to uděláte, tak velká opatrnost je nutná, jestliže a pokud se rozhodnete pro přetaktování a na vlastní nebezpečí
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| stejně je to Intel CPU 1.73ghz, 32 bit operatinf systému, 120 GB pevný disk. Je to notebook DELL 6400 |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Být laptop BIOS je pravděpodobně uzamčen, a teplo, které je otázka, jak to je a není, jako můžete popruh velký ventilátor na to. No dice jsem strach. |
|
| |||
| |||
| Mohli byste zkusit to přetaktování, ale i dont vědět, jestli to bude najít PPL požadovaná změna času rychlosti Většina notebooků jsou omezeny na přetaktování, protože bios je uzamčen a obvykle stanoven na blízké max, stačí použít pomalu zvyšuje a můžete získat podporu http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Most Dells jsou zamčené mám představit? Jelikož jsem měl pár v minulosti, která byla unclockable. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I Have a P / B 1379 Comp ale chcete, aby byl rychlejší. | cragtom | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 28. únor 2009 17:11 |
| Značka můj počítač mluvit | Demtschuk | Obecné Software Chat | 11 | 1. února 2009 03:21 |
| Jak mohu začít Vista rychlejší a zavřel Rychlejší | ashmehta | Operační systémy Windows | 12 | 11. května 2008 02:16 |
| Oblast Alarmy nepovolanými můj počítač :-( | loupylauraclams | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 24. dubna 2008 05:29 |
| Mírně nepříjemný problém BIOS | Axegrinder | Obecné Software Chat | 10 | 23. února 2008 17:59 |
| Thread Nástroje | |
| |