![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
HI I HAVE tweaked υπολογιστή μου everyway Inorder δυνατό για να τρέχει πιο γρήγορα με τη χρήση XP και Vista tweaks. αυτό που έχει πει, επίσης, είναι ότι από λίγο overclocking τον επεξεργαστή ή κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί i ελαφρώς καλύτερα αποτελέσματα. όπως ποτέ δεν μπορεί να γίνει αυτό σας παρακαλώ, αν κατά τον οδηγό. ευχαριστώ Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιο είναι το spec του υπολογιστή σας; Τι CPU έχετε;
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
με λογισμικό για το κλείσιμο του προγράμματα ή απλά το χέρι shutting down? Όπως Dave Υβριδικοί ερωτά ποια είναι τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή; με overclocking μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά και να είναι προσεκτικοί, όπως επίσης τις επικίνδυνες για το cpu, cpu fan PSU και όταν το κάνετε, τόσο μεγάλη προσοχή απαιτείται όταν και εάν αποφασίσετε να overclock και με δική σας ευθύνη
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| καλά είναι ένα επεξεργαστή Intel 1.73GHz, 32 bit operatinf σύστημα, 120 GB σκληρό δίσκο. Είναι μια DELL 6400 laptop |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Είναι ένα φορητό υπολογιστή το BIOS είναι μάλλον κλειδωμένο, ότι και η θερμότητα είναι ένα θέμα όπως είναι και δεν είναι όπως μπορείτε να ιμάντα οπαδός της. Δεν ζάρια Φοβάμαι. |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να δοκιμάσετε να overclock αλλά αυτό i dont ξέρει αν θα βρει το PPL απαιτείται για την αλλαγή του ρολογιού ταχύτητες Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές είναι περιορισμένες σε overclocking όπως υπάρχει bios είναι κλειδωμένο και κανονικά στο εγγύς max, απλά χρησιμοποιήστε αυξήσεις αργή και ίσως πάρετε μια ώθηση http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Οι περισσότερες είναι κλειδωμένες Dells i θα πρέπει να φανταστώ; Όπως έχω λίγα είχε στο παρελθόν η οποία ήταν unclockable. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Έχω ένα P / B 1379 Comp, αλλά θα ήθελε να κάνει πιο γρήγορα. | cragtom | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 28 Φεβ 2009 17:11 |
| Κάντε τον υπολογιστή μου μιλήσει | Demtschuk | Γενικά Λογισμικό Chat | 11 | 1 Φεβ 2009 03:21 |
| Πώς μπορώ να κάνω Vista ταχύτερη εκκίνηση και τη διακοπή Ταχύτερη | ashmehta | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 11η Μαΐου 2008 02:16 |
| Ζώνη Ξυπνητήρια Messing με τον υπολογιστή μου :-( | loupylauraclams | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 24 Απρ 2008 05:29 |
| Ελαφρώς ενοχλητικό πρόβλημα BIOS | Axegrinder | Γενικά Λογισμικό Chat | 10 | 23 Φεβ 2008 17:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |