μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Πώς να κάνει τον υπολογιστή ελαφρώς ταχύτερη από Messing Σχετικά με τον επεξεργαστή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Φεβρουαρίου 2009, 13:00
Μέλος Ομάδα

Default Πώς να κάνει τον υπολογιστή ελαφρώς ταχύτερη από Messing Σχετικά με τον επεξεργαστή

HI I HAVE tweaked υπολογιστή μου everyway Inorder δυνατό για να τρέχει πιο γρήγορα με τη χρήση XP και Vista tweaks. αυτό που έχει πει, επίσης, είναι ότι από λίγο overclocking τον επεξεργαστή ή κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί i ελαφρώς καλύτερα αποτελέσματα. όπως ποτέ δεν μπορεί να γίνει αυτό σας παρακαλώ, αν κατά τον οδηγό. ευχαριστώ Tony
Old 11 Φεβρουαρίου 2009, 13:21
Διαχειριστής Ομάδα

Default Πώς να κάνει τον υπολογιστή ελαφρώς ταχύτερη από Messing Σχετικά με τον επεξεργαστή

Ποιο είναι το spec του υπολογιστή σας; Τι CPU έχετε;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 11 Φεβ 2009, 14:05
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας tolet View Post
HI I HAVE tweaked υπολογιστή μου everyway Inorder δυνατό για να τρέχει πιο γρήγορα με τη χρήση XP και Vista tweaks. αυτό που έχει πει, επίσης, ότι είναι ελαφρώς overlocking από τον μεταποιητή, ή κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί i ελαφρώς καλύτερα αποτελέσματα. όπως ποτέ δεν μπορεί να γίνει αυτό σας παρακαλώ, αν κατά τον οδηγό. ευχαριστώ Tony
Πώς σας έχουμε tweaked * * υπολογιστή σας?
με λογισμικό για το κλείσιμο του προγράμματα ή απλά το χέρι shutting down?
Όπως Dave Υβριδικοί ερωτά ποια είναι τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή;
με overclocking μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά και να είναι προσεκτικοί, όπως επίσης τις επικίνδυνες για το cpu, cpu fan PSU και όταν το κάνετε,
τόσο μεγάλη προσοχή απαιτείται όταν και εάν αποφασίσετε να overclock και με δική σας ευθύνη

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 11 Φεβρουαρίου 2009, 14:25
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Ποιο είναι το spec του υπολογιστή σας; Τι CPU έχετε;
καλά είναι ένα επεξεργαστή Intel 1.73GHz, 32 bit operatinf σύστημα, 120 GB σκληρό δίσκο. Είναι μια DELL 6400 laptop
Old 11 Φεβρουαρίου 2009, 14:27
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας redden137 View Post
Πώς σας έχουμε tweaked * * υπολογιστή σας?
με λογισμικό για το κλείσιμο του προγράμματα ή απλά το χέρι shutting down?
Όπως Dave Υβριδικοί ερωτά ποια είναι τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή;
με overclocking μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά και να είναι προσεκτικοί, όπως επίσης τις επικίνδυνες για το cpu, cpu fan PSU και όταν το κάνετε,
τόσο μεγάλη προσοχή απαιτείται όταν και εάν αποφασίσετε να overclock και με δική σας ευθύνη
spec metion ως κατωτέρω qoate. Επίσης, έχω μόνο twaeked μέσω google με regedit. Ξέρω ότι είναι δική μου αλλά νόμιζα κινδύνου λίγο θα χρονισμό μην κάνει κακό
Old 11 Φεβρουαρίου 2009, 14:31
Διαχειριστής Ομάδα

Είναι ένα φορητό υπολογιστή το BIOS είναι μάλλον κλειδωμένο, ότι και η θερμότητα είναι ένα θέμα όπως είναι και δεν είναι όπως μπορείτε να ιμάντα οπαδός της. Δεν ζάρια Φοβάμαι.
Old 11 Φεβρουαρίου 2009, 14:48
Ομάδα Δωρητών

Μπορείτε να δοκιμάσετε να overclock αλλά αυτό i dont ξέρει αν θα βρει το PPL απαιτείται για την αλλαγή του ρολογιού ταχύτητες
Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές είναι περιορισμένες σε overclocking όπως υπάρχει bios είναι κλειδωμένο και κανονικά στο εγγύς max, απλά χρησιμοποιήστε αυξήσεις αργή και ίσως πάρετε μια ώθηση
http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.
Old 11 Φεβρουαρίου 2009, 15:09
Ομάδα Δωρητών

Οι περισσότερες είναι κλειδωμένες Dells i θα πρέπει να φανταστώ; Όπως έχω λίγα είχε στο παρελθόν η οποία ήταν unclockable.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Έχω ένα P / B 1379 Comp, αλλά θα ήθελε να κάνει πιο γρήγορα. cragtom Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 28 Φεβ 2009 17:11
Κάντε τον υπολογιστή μου μιλήσει Demtschuk Γενικά Λογισμικό Chat 11 1 Φεβ 2009 03:21
Πώς μπορώ να κάνω Vista ταχύτερη εκκίνηση και τη διακοπή Ταχύτερη ashmehta Λειτουργικά συστήματα Windows 12 11η Μαΐου 2008 02:16
Ζώνη Ξυπνητήρια Messing με τον υπολογιστή μου :-( loupylauraclams Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 24 Απρ 2008 05:29
Ελαφρώς ενοχλητικό πρόβλημα BIOS Axegrinder Γενικά Λογισμικό Chat 10 23 Φεβ 2008 17:59
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.