![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
hi imam tweaked računala everyway moguće inorder ga pokrenuti brže koristeći vidik i XP tweaks. ono što sam rekao je da je malo overclocking procesora ili nešto slično da mogu nešto postići još bolje rezultate. kao što sam to učinio nikad ne možeš ugoditi vodič ako na. hvala vam Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je spec. računala? CPU Što imate?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
sa softverom za isključiti programe ili samo ručno isključiti? Kao Dave hybriden pita što su naočale za PC? sa overclocking možete dobiti odlične rezultate, ali budite oprezni kao i opasni za CPU, CPU PSU ventilatora i kada to učinite, tako velik oprez potreban je kada se i ako se odlučite na overclock i na vlastiti rizik
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| dobro to je Intel CPU 1.73ghz, 32 bitni operatinf sustav, 120 GB hard disk. To je Mala dolina 6400 laptop |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Biti laptop BIOS je vjerojatno zaključan, i toplina koja je pitanje kako je i nije mi se remen veliki fan na njega. Ne bojim se dice. |
|
| |||
| |||
| Vi mogli isprobati ove za overclock, ali ja dont znati ako Internet htijenje nađi prema ppl potrebno za promjenu brzine takta Većina prijenosnicima ograničeni su na overclocking jer bios je zaključana i obično postavljena na max blizu, samo koristiti sporo raste i možda dobiti pogurati http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| Većina Dells zaključani i trebali zamisliti? Kao što sam imao u zadnjih par koji je unclockable. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Imam P / B Comp 1379, ali bi željeli da bude brže. | cragtom | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 28. veljača 2009 17:11 |
| Izraditi moj računalo razgovor | Demtschuk | Općenito Software Chat | 11 | 1. veljača 2009 03:21 |
| Kako mogu napraviti da se Vista pokrenuti brži i brži zatvori | ashmehta | Windows Operating Systems | 12 | 11. svibanj 2008 02:16 |
| Alarmi Zona messing s mojim računalom :-( | loupylauraclams | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 24. travanj 2008 05:29 |
| Malo dosadne BIOS problem | Axegrinder | Općenito Software Chat | 10 | 23. veljača 2008 17:59 |
| Thread Tools | |
| |