kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Hogyan lehet a számítógép által kissé gyorsabb Messing About a processzor

Reply

Téma eszközök
Old Február 11, 2009, 13:00
Csoport tagja

Default Hogyan lehet a számítógép által kissé gyorsabb Messing About a processzor

hi nekem van tweaked a számítógépet minden tekintetben inorder lehetőség arra, hogy segítségével gyorsabban fut XP és Vista Tweaks. amit már mondtam is, hogy kissé overclocking a feldolgozó, vagy valami ilyesmi még mindig valamivel jobb eredményeket elérni. mint ahogy még soha nem csináltam ilyet Kérem, ha a kalauz. Köszönöm Tony
Old Február 11, 2009, 13:21
Administrator Group

Default Hogyan lehet a számítógép által kissé gyorsabb Messing About a processzor

Milyen spec a számítógép? Milyen CPU van?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 11. február 2009, 14:05
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by tolet View Post
hi nekem van tweaked a számítógépet minden tekintetben inorder lehetőség arra, hogy segítségével gyorsabban fut XP és Vista Tweaks. amit már mondtam is, hogy kissé overlocking a feldolgozó, vagy valami ilyesmi még mindig valamivel jobb eredményeket elérni. mint ahogy még soha nem csináltam ilyet Kérem, ha a kalauz. Köszönöm Tony
Hogy van tweaked * * a számítógép?
A szoftver le programokat, vagy csak kézzel le?
Ahogy Dave Hibrid a kérdést, hogy milyen a szemüveg a számítógép?
A overclocking kaphat nagy eredményt, de légy óvatos, mivel a szintén veszélyes lehet a CPU, a CPU ventillátor és psu ha igen,
igen nagy óvatosságra van szükség, ha és amennyiben úgy dönt, hogy overclock, és csak saját felelősségére

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Február 11, 2009, 14:25
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Milyen spec a számítógép? Milyen CPU van?
és ez egy Intel CPU 1.73ghz, 32 bit operatinf rendszer, 120 GB-os merevlemez. Ez a Dell 6400 laptop
Old Február 11, 2009, 14:27
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by redden137 View Post
Hogy van tweaked * * a számítógép?
A szoftver le programokat, vagy csak kézzel le?
Ahogy Dave Hibrid a kérdést, hogy milyen a szemüveg a számítógép?
A overclocking kaphat nagy eredményt, de légy óvatos, mivel a szintén veszélyes lehet a CPU, a CPU ventillátor és psu ha igen,
igen nagy óvatosságra van szükség, ha és amennyiben úgy dönt, hogy overclock, és csak saját felelősségére
spec a metion alatt qoate. Én is csak twaeked meg a Google segítségével a regedit. Tudom, hogy ez az én saját kockázatára, de gondoltam, egy kicsit clocking ez nem káros
Old Február 11, 2009, 14:31
Administrator Group

Mivel a laptop a BIOS valószínűleg zárva, hogy a hő-és a kérdést, mivel ez és ez nem tetszik a heveder egy nagy rajongója is. No dice félek.
Old Február 11, 2009, 14:48
Donor Group

Megpróbálhatja ezt overclock de én dont tud, ha megtalálja a ppl szükséges változások óra sebességgel
A legtöbb laptop korlátozott túlhúzási mivel bios van zárva, és általában meg, közel max, felhasználása csak lassan növekszik, és lehet, hogy a boost
http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.
Old Február 11, 2009, 15:09
Donor Group

A legtöbb Dells vannak zárva kellene elképzelni? Mint már volt egy pár az elmúlt amit unclockable.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.