![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
hi nekem van tweaked a számítógépet minden tekintetben inorder lehetőség arra, hogy segítségével gyorsabban fut XP és Vista Tweaks. amit már mondtam is, hogy kissé overclocking a feldolgozó, vagy valami ilyesmi még mindig valamivel jobb eredményeket elérni. mint ahogy még soha nem csináltam ilyet Kérem, ha a kalauz. Köszönöm Tony
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Milyen spec a számítógép? Milyen CPU van?
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Idézet:
A szoftver le programokat, vagy csak kézzel le? Ahogy Dave Hibrid a kérdést, hogy milyen a szemüveg a számítógép? A overclocking kaphat nagy eredményt, de légy óvatos, mivel a szintén veszélyes lehet a CPU, a CPU ventillátor és psu ha igen, igen nagy óvatosságra van szükség, ha és amennyiben úgy dönt, hogy overclock, és csak saját felelősségére
|
|
|
|||
|
|||
|
és ez egy Intel CPU 1.73ghz, 32 bit operatinf rendszer, 120 GB-os merevlemez. Ez a Dell 6400 laptop
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
|
|
|
|||
|
|||
|
Mivel a laptop a BIOS valószínűleg zárva, hogy a hő-és a kérdést, mivel ez és ez nem tetszik a heveder egy nagy rajongója is. No dice félek.
|
|
|
|||
|
|||
|
Megpróbálhatja ezt overclock de én dont tud, ha megtalálja a ppl szükséges változások óra sebességgel
A legtöbb laptop korlátozott túlhúzási mivel bios van zárva, és általában meg, közel max, felhasználása csak lassan növekszik, és lehet, hogy a boost http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189
|
|||
|
|||
|
A legtöbb Dells vannak zárva kellene elképzelni? Mint már volt egy pár az elmúlt amit unclockable.
|