![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
היי יש לי tweaked המחשב שלי everyway האפשר inorder על זה כדי לרוץ מהר יותר באמצעות XP and Vista tweaks. מה אני כבר אמר גם הוא כי על ידי מעט overclocking של המעבד או משהו כזה אני עדיין יכול להשיג תוצאות טובות יותר במקצת. כמו שאני לא יכול לעשות את זה בבקשה מדריך אם אתה בבית. תודה טוני |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מהו ה spec של המחשב? איזה מעבד יש לך?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
עם תוכנות כיבוי תוכניות באופן ידני או רק בכיבוי? כמו דייב Hybrid מבקש מהם מפרט של המחשב? עם overclocking תוכל לקבל תוצאות מצוינות, אך היזהר כמו גם את מסוכן של CPU, CPU ו אוהד PSU לאחר שתעשה זאת, לכן נדרשת זהירות רבה כאשר ואם תבחר overclock ו באחריותך
|
| |||
| |||
| ובכן זהו מעבד אינטל 1.73ghz, operatinf מערכת 32 ביט, 120 GB כונן קשיח. זהו מחשב נייד DELL 6400 |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| בהיותה הנייד ה-BIOS הוא כנראה נעול, כי הוא חום ו בעיה כפי שהוא וזה לא כאילו אתה יכול לקשור מעריץ גדול אליו. קוביות אני לא פוחד. |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לנסות את זה overclock אבל dont יודע אם זה יהיה למצוא את הדרוש כדי לשנות ppl במהירויות השעון רוב המחשבים הניידים מוגבלים ל overclocking כפי שיש ב-BIOS נעול ו כרגיל בחר בבית ליד מקסימלי, רק מגבירה את השימוש איטי ואתה עלול לקבל דחיפה http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| רוב Dells הם נעולים אני צריכה לדמיין? כפי שאני כבר היו כמה בעבר שהיה unclockable. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| יש לי p / comp ב 1379 אך הוא מעוניין להפוך אותו במהירות רבה יותר. | cragtom | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -28 פברואר 2009 17:11 |
| הפוך את המחשב שלי לדבר | Demtschuk | כללי תוכנות צ 'אט | 11 | ב -1 פברואר 2009 03:21 |
| איך אני יכול לבצע הפעלה Vista ו תסתום מהר יותר מהר יותר | ashmehta | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 11th May 2008 02:16 |
| אזור אזעקה להתעסק עם המחשב שלי :-( | loupylauraclams | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 24 אפריל 2008 05:29 |
| מעט מרגיז בעיה ב-BIOS | Axegrinder | כללי תוכנות צ 'אט | 10 | 23 פבר 2008 17:59 |
| שרשרת כלים | |
| |