![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
Labas turiu orientuotą Mano kompiuteris Visomis galima Inorder, kad jis bėgti greičiau naudodami XP ir Vista tweaks. kas man buvo pasakyta, taip pat tai, kad šiek tiek įsijungimas procesorius ar kažkas panašaus, kad aš vis dar galite pasiekti šiek tiek geresnių rezultatų. nes aš niekada padaryti tai Prašome galite vadovas, jei ne. ačiū Tonis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koks yra jūsų kompiuterio specifikaciją? Kas CPU turite?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
su programine įranga uždarant programas ar tiesiog rankiniu išsijungia? Kaip Dave Hibridinis klausia, kas yra kompiuterio specifikacijas? su įsijungimas galite gauti puikius rezultatus, bet būkite atsargūs, nes jos taip pat pavojinga CPU, CPU ventiliatoriaus ir PSU, kai jūs, tai labai atsargiai reikia, kai ir jei nuspręsite overclock ir savo pačių rizika
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| gerai tai Intel CPU 1.73GHz, 32 bitų operatinf sistema, 120 GB kietasis diskas. Tai DELL 6.400 nešiojamas |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Būdamas laptopo BIOS turbūt užrakinta, kad ir šiluma yra problema, nes ji yra ir tai nepatinka, galite dirželis didelis gerbėjas į jį. Nr kauliukai Bijau. |
|
| |||
| |||
| Galite pabandyti tai overclock bet i dont know jei ji ras ppl reikia pakeisti laikrodžio greičiais Dauguma nešiojamieji kompiuteriai yra tik įsijungimas kaip ten BIOS yra užrakintas ir paprastai nustatoma netoli max, tiesiog naudokite lėtai didėja, ir tu gali gauti padidinti http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Dauguma Dells yra užrakintos turėčiau įsivaizduoti? Kadangi man jau buvo per pastaruosius keletą buvo unclockable. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| I Have P / B 1.379 Comp bet norėčiau padaryti jį greičiau. | cragtom | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 28 vasaris 2009 17:11 |
| Padaryti mano kompiuteryje Bendravimas | Demtschuk | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 11 | 1 vasaris 2009 03:21 |
| Kaip padaryti Vista pradėti greičiau ir greičiau uždaryti | ashmehta | Windows "operacinės sistemos | 12 | Gegužė 11, 2008 02:16 |
| Zona Žadintuvas Messing su mano kompiuteryje :-( | loupylauraclams | Virus, Spyware & Security | 1 | Balandis 24, 2008 05:29 |
| Šiek tiek erzina BIOS problema | Axegrinder | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 10 | 23 vasaris 2008 17:59 |
| Temos įrankiai | |
| |