![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
hi Am trucuri computerul meu în toate felurile posibile inorder pentru a rula mai repede, folosind XP şi Vista trucurile. ceea ce mi sa spus de asemenea că este uşor de overclocking de procesor sau ceva de genul asta i se poate realiza mai uşor rezultate mai bune. aşa cum am mai făcut asta, vă rugăm să vă puteţi ghid, dacă la. mulţumesc Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care este spec. de PC-ul? Ce procesor ai?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
cu software-ul pentru închiderea programe sau doar manual închide? Ca Dave Hybrid întreabă care sunt specificatiile de pe PC? cu overclocking puteţi obţine rezultate foarte bune, dar să aveţi grijă ca de asemenea, periculoase pentru CPU, CPU fan PSU şi când faci, atât de mare este necesară prudenţă atunci când şi dacă decideţi să overclock şi pe propriul risc
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| de bine este si un procesor Intel 1.73ghz, 32 bit operatinf sistem, 120 GB hard-disk. Este un Dell 6400 de laptop |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Fiind un laptop de BIOS-ul este blocat, probabil, ca şi de energie termică este o problemă, deoarece este şi nu este ca tine poate gaică un mare fan la acesta. Nu zaruri Mă tem. |
|
| |||
| |||
| Ai putea să încerci asta la overclock dar i dont know dacă el va găsi ppl necesare pentru a modifica ceasul viteze Cele mai multe laptop-uri sunt limitate la overclocking acolo ca BIOS-ul este blocat şi în mod normal, stabilit la apropierea max, doar utilizarea creşte lent şi s-ar putea primi un impuls http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Cele mai multe sunt blocate Dells ar trebui să i imagina? Aşa cum l-am avut câteva din trecut, care a fost unclockable. |