menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Ako spôsobiť, že počítač bude mierne rýchlejší by umazávání O s procesorom

Reply

Thread Tools
Old 11.února 2009, 13:00
Člen Skupina

ahoj som vylepšil môj počítač každým možným inorder pre ňu bežať rýchlejšie pomocou XP a Vista Tweak. i to, čo bolo povedané, tiež je, že by niečo přetaktování procesoru, alebo niečo podobné, že aj napriek tomu môžu ľahko dosiahnuť lepšie výsledky. Ako som sa nikdy urobiť, prosím, ak môžete na sprievodcu. Poďakovať Tony
Old 11.února 2009, 13:21
Administrátor Skupina

Čo je to spec vášho PC? Aký procesor máte?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 11. február 2009, 14:05
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal tolet View Post
ahoj som vylepšil môj počítač každým možným inorder pre ňu bežať rýchlejšie pomocou XP a Vista Tweak. i to, čo bolo povedané, tiež je, že by niečo overlocking procesora, alebo niečo podobné, že aj napriek tomu môžu ľahko dosiahnuť lepšie výsledky. Ako som sa nikdy urobiť, prosím, ak môžete na sprievodcu. Poďakovať Tony
Ako ste * * vylepšil svoj počítač?
so softvérom pre vypínanie programov alebo len ručne vypínanie?
Ako Dave Hybridné opýta aké sú parametre pre PC?
s přetaktování môžete získať skvelé výsledky, ale buďte opatrní, pretože jeho tiež nebezpečné pre CPU, CPU ventilátora a PSU, keď to urobíte,
tak veľká opatrnosť je potrebná, ak sa rozhodnete pre přetaktování a na vlastné riziko

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 11.února 2009, 14:25
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Dave Hybridné View Post
Čo je to spec vášho PC? Aký procesor máte?
rovnako je to Intel CPU 1.73GHz, 32 bit operatinf systému, 120 GB pevný disk. Je to notebook DELL 6400
Old 11.února 2009, 14:27
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal redden137 View Post
Ako ste * * vylepšil svoj počítač?
so softvérom pre vypínanie programov alebo len ručne vypínanie?
Ako Dave Hybridné opýta aké sú parametre pre PC?
s přetaktování môžete získať skvelé výsledky, ale buďte opatrní, pretože jeho tiež nebezpečné pre CPU, CPU ventilátora a PSU, keď to urobíte,
tak veľká opatrnosť je potrebná, ak sa rozhodnete pre přetaktování a na vlastné riziko
spec ako metion pod qoate. Tiež som to cez google twaeked s regedit. Viem, že to je môj vlastné riziko, ale myslel trochu stopovanie by nikomu ublížiť
Old 11.února 2009, 14:31
Administrátor Skupina

Byť laptop BIOS je pravdepodobne zamknutý, a teplo, ktoré je otázka, ako to je a nie, ako môžete popruh veľký ventilátor na to. No dice som strach.
Old 11.února 2009, 14:48
Darcu Skupina

Mohli by ste skúsiť to přetaktování, ale i dont vedieť, jestli to bude nájsť PPL požadovaná zmena času rýchlosti
Väčšina notebookov sú obmedzené na přetaktování, pretože bios je uzamknutý a zvyčajne stanovený na blízkej max, stačí použiť pomaly zvyšuje a môžete získať podporu
http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.
Old 11.února 2009, 15:09
Darcu Skupina

Most Dells sú zamknuté mám predstaviť? Keďže som mal pár v minulosti, ktorá bola unclockable.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.