![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
ahoj som vylepšil môj počítač každým možným inorder pre ňu bežať rýchlejšie pomocou XP a Vista Tweak. i to, čo bolo povedané, tiež je, že by niečo přetaktování procesoru, alebo niečo podobné, že aj napriek tomu môžu ľahko dosiahnuť lepšie výsledky. Ako som sa nikdy urobiť, prosím, ak môžete na sprievodcu. Poďakovať Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo je to spec vášho PC? Aký procesor máte?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
so softvérom pre vypínanie programov alebo len ručne vypínanie? Ako Dave Hybridné opýta aké sú parametre pre PC? s přetaktování môžete získať skvelé výsledky, ale buďte opatrní, pretože jeho tiež nebezpečné pre CPU, CPU ventilátora a PSU, keď to urobíte, tak veľká opatrnosť je potrebná, ak sa rozhodnete pre přetaktování a na vlastné riziko
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| rovnako je to Intel CPU 1.73GHz, 32 bit operatinf systému, 120 GB pevný disk. Je to notebook DELL 6400 |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Byť laptop BIOS je pravdepodobne zamknutý, a teplo, ktoré je otázka, ako to je a nie, ako môžete popruh veľký ventilátor na to. No dice som strach. |
|
| |||
| |||
| Mohli by ste skúsiť to přetaktování, ale i dont vedieť, jestli to bude nájsť PPL požadovaná zmena času rýchlosti Väčšina notebookov sú obmedzené na přetaktování, pretože bios je uzamknutý a zvyčajne stanovený na blízkej max, stačí použiť pomaly zvyšuje a môžete získať podporu http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Most Dells sú zamknuté mám predstaviť? Keďže som mal pár v minulosti, ktorá bola unclockable. |