![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
хи имам туеакед рачунара еверыуаы могуће инордер га покренути брже користећи видик и КСП туеакс. оно што сам рекао је да је мало Оверцлоцкинг процесора или нешто слично да могу нешто постићи још боље резултате. као што сам то урадио, никад не можеш угодити водич ако на. хвала вам Тоны |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта је спец рачунара? ЦПУ Шта имате?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
са софтвером за искључити програме или само ручно искључити? Као Даве хыбриден пита што су наочаре за ПЦ? са Оверцлоцкинг можете добити одличне резултате, али будите опрезни као и опасни за ЦПУ, ЦПУ псу вентилатора и када то урадите, тако велик опрез потребан је када се и ако се одлучите на оверцлоцк и на сопствени ризик
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| добро то је Интел ЦПУ 1.73гхз, 32 битни оператинф систем, 120 ГБ хард диск. То је Мали долина 6400 лаптоп |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Да буде лаптоп БИОС је вероватно закључан, и топлина која је питање како је и није ми се ремен велики фан на њега. Не бојим се дице. |
|
| |||
| |||
| Ви могли испробати ове за оверцлоцк, али ја донт кноткле да то воља наћи ппл потребно за промену брзине такта Већина пријеносницима ограничени су на Оверцлоцкинг јер БИОС је закључана и обично постављена на макс близу, само користити споро расте и можда добити погурати хттп://филес.екстремеоверцлоцкинг.цом/филе.пхп?ф=189
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Већина Деллс закључани и требали замислити? Као што сам имао у последњих пар који је унцлоцкабле. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Имам П / Б цомп 1379, али би желели да буде брже. | црагтом | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 28 фебруар 2009 17:11 |
| Направити мој рачунар разговор | Демтсцхук | Уопштено Софтуаре Цхат | 11 | 1 фебруар 2009 03:21 |
| Како могу направити да се Виста покрене бржи и бржи затвори | асхмехта | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 12 | 11 мај 2008 02:16 |
| Аларми Зона мессинг са мојим рачунаром :-( | лоупылаурацламс | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 24 април 2008 05:29 |
| Мало досадне БИОС проблем | Аксегриндер | Уопштено Софтуаре Цхат | 10 | 23 фебруар 2008 17:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |