az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Nasıl Biraz hakkında İşlemci ile Messing tarafından Faster Bilgisayar Yapmak

Reply

Konu Araçları
Old 11 Şubat 2009, 13:00
Üye Grubu

Default Nasıl Biraz hakkında İşlemci ile Messing tarafından Faster Bilgisayar Yapmak

merhaba i için hızlı XP ve Vista tweaks kullanarak çalıştırmak için benim bilgisayar everyway mümkün inorder tweaked var. Ne de söylendi edilmiştir göre biraz işlemci veya hala biraz daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz gibi overclock. Ben bu eğer at kılavuzu için lütfen yapılır hiç. Tony teşekkürler
Old 11 Şubat 2009, 13:21
Yönetici Grubu

Default Nasıl Biraz hakkında İşlemci ile Messing tarafından Faster Bilgisayar Yapmak

Ne PC'nizin spec nedir? Var CPU Ne yaparsınız?

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 11 Şubat 2009, 14:05
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by tolet View Post
merhaba i için hızlı XP ve Vista tweaks kullanarak çalıştırmak için benim bilgisayar everyway mümkün inorder tweaked var. Ne de söylendi edilmiştir göre biraz işlemci veya hala biraz daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz gibi overlocking. Ben bu eğer at kılavuzu için lütfen yapılır hiç. Tony teşekkürler
Nasıl * * PC tweaked var mı?
ya da program kapatma sadece manuel kapatma için yazılım mı?
Olarak Dave Hibrid sorar ne PC ve özellikleri nelerdir?
Size ancak aynı zamanda işlemci, işlemci hayranı ve PSU için tehlikeli olarak dikkatli olması çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz overclock zaman yapmak
çok büyük dikkatli olun ve eğer overclock karar ve kendi riskli gereklidir

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 11 Şubat 2009, 14:25
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Dave Hibrid View Post
Ne PC'nizin spec nedir? Var CPU Ne yaparsınız?
iyi bir Intel işlemci 1.73ghz, 32 bit operatinf sistemi, 120 GB disk. Bu DELL 6400 dizüstü's
Old 11 Şubat 2009, 14:27
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by redden137 View Post
Nasıl * * PC tweaked var mı?
ya da program kapatma sadece manuel kapatma için yazılım mı?
Olarak Dave Hibrid sorar ne PC ve özellikleri nelerdir?
Size ancak aynı zamanda işlemci, işlemci hayranı ve PSU için tehlikeli olarak dikkatli olması çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz overclock zaman yapmak
çok büyük dikkatli olun ve eğer overclock karar ve kendi riskli gereklidir
olarak özel qoate aşağıda metion. Ayrıca ben sadece RegEdit Google ile twaeked var. Ben kendi risktir ama biliyorum hiçbir zarar yapardın clocking biraz
Old 11 Şubat 2009, 14:31
Yönetici Grubu

Bu ve bunun gibi büyük bir hayranıyım kayış hemen değil bir dizüstü BIOS Olmak muhtemelen, kilitli ve sıcak bir konu. Olmayacak korkarım.
Old 11 Şubat 2009, 14:48
Bağış Grubu

Eğer bu ppl saat hızını değiştirmek için gereklidir bulabilirsiniz Sen overclock ama i dont bu deneyebilirsiniz biliyorum
En çok dizüstü bilgisayarlar olarak BIOS overclock ile sınırlıdır ve kilitli normal yakın maksimum set, sadece yavaş artar kullanmak ve hız elde edebilirsiniz
http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.
Old 11 Şubat 2009, 15:09
Bağış Grubu

En Dells Ben hayal gerektiğini kilitli? Gibi bir geçmişte olan unclockable olduğunu kaç aldık.
Reply

Register

Bookmarks