![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
merhaba i için hızlı XP ve Vista tweaks kullanarak çalıştırmak için benim bilgisayar everyway mümkün inorder tweaked var. Ne de söylendi edilmiştir göre biraz işlemci veya hala biraz daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz gibi overclock. Ben bu eğer at kılavuzu için lütfen yapılır hiç. Tony teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne PC'nizin spec nedir? Var CPU Ne yaparsınız?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
ya da program kapatma sadece manuel kapatma için yazılım mı? Olarak Dave Hibrid sorar ne PC ve özellikleri nelerdir? Size ancak aynı zamanda işlemci, işlemci hayranı ve PSU için tehlikeli olarak dikkatli olması çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz overclock zaman yapmak çok büyük dikkatli olun ve eğer overclock karar ve kendi riskli gereklidir
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| iyi bir Intel işlemci 1.73ghz, 32 bit operatinf sistemi, 120 GB disk. Bu DELL 6400 dizüstü's |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Bu ve bunun gibi büyük bir hayranıyım kayış hemen değil bir dizüstü BIOS Olmak muhtemelen, kilitli ve sıcak bir konu. Olmayacak korkarım. |
|
| |||
| |||
| Eğer bu ppl saat hızını değiştirmek için gereklidir bulabilirsiniz Sen overclock ama i dont bu deneyebilirsiniz biliyorum En çok dizüstü bilgisayarlar olarak BIOS overclock ile sınırlıdır ve kilitli normal yakın maksimum set, sadece yavaş artar kullanmak ve hız elde edebilirsiniz http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| En Dells Ben hayal gerektiğini kilitli? Gibi bir geçmişte olan unclockable olduğunu kaç aldık. |
![]() |
|
| Bookmarks |