менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 лютого 2009, 13:00
Член групи

Привет я Tweaked моєму комп'ютері EVERYWAY можливості симетричного для його запуску і швидше за допомогою XP і Vista Tweaks. те, що я сказав також, що злегка розгону процесора або що-небудь, що я можу ще трохи досягти кращих результатів. Як я вже ніколи не зробили цього, будь ласка, ви можете, якщо в керівництві. Спасибо Тоні
Old 11 лютого 2009, 13:21
Адміністратор групи

Що таке специфікації вашого комп'ютера? Який процесор у вас є?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 11 лютого 2009, 14:05
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав tolet View Post
Привет я Tweaked моєму комп'ютері EVERYWAY можливості симетричного для його запуску і швидше за допомогою XP і Vista Tweaks. те, що я сказав також, що злегка overlocking процесор або що-небудь, що я можу ще трохи досягти кращих результатів. Як я вже ніколи не зробили цього, будь ласка, ви можете, якщо в керівництві. Спасибо Тоні
Як ви Tweaked * * ваш комп'ютер?
з програмним забезпеченням для закриття програм чи просто вручну закриттям?
Як Дейв Гібридна запитує які специфікації PC?
з розгоном ви можете отримати більше результатів, але будьте обережні як її також небезпечна для процесорів, кулера процесора і блоку живлення, коли ви робите,
настільки велика, обережність потрібно, коли і якщо ви вирішили розігнати і на свій страх і ризик

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 11 лютого 2009, 14:25
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Що таке специфікації вашого комп'ютера? Який процесор у вас є?
Ну, це Intel CPU 1.73GHz, 32-розрядна система operatinf, 120 Гб жорстким диском. Це ноутбук DELL 6400
Old 11 лютого 2009, 14:27
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав redden137 View Post
Як ви Tweaked * * ваш комп'ютер?
з програмним забезпеченням для закриття програм чи просто вручну закриттям?
Як Дейв Гібридна запитує які специфікації PC?
з розгоном ви можете отримати більше результатів, але будьте обережні як її також небезпечна для процесорів, кулера процесора і блоку живлення, коли ви робите,
настільки велика, обережність потрібно, коли і якщо ви вирішили розігнати і на свій страх і ризик
Spec як Метіона qoate нижче. Також я тільки twaeked його через Google з Regedit. Я знаю, що мій власний ризик, але подумав трохи синхронізації б не нашкодити
Old 11 лютого 2009, 14:31
Адміністратор групи

Будучи ноутбука BIOS, ймовірно, заблоковані, і тепла, що є питанням, як вона є, і це не так, як ви можете ремінь великий шанувальник до нього. NO Dice, я боюся.
Old 11 лютого 2009, 14:48
Донор групи

Ви можете спробувати це розгін, але я не знаю, якщо він знайде PPL потрібен для зміни тактової частоти
Більшість ноутбуків обмежуються розгін оскільки BIOS заблокована і зазвичай становить близько Макс, просто повільне збільшення використання, і ви можете отримати імпульс
http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.
Old 11 лютого 2009, 15:09
Донор групи

Більшість Dells заблоковані я повинен представити? Як я був дещо в минуле, яке було unclockable.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.