![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
Привет я Tweaked моєму комп'ютері EVERYWAY можливості симетричного для його запуску і швидше за допомогою XP і Vista Tweaks. те, що я сказав також, що злегка розгону процесора або що-небудь, що я можу ще трохи досягти кращих результатів. Як я вже ніколи не зробили цього, будь ласка, ви можете, якщо в керівництві. Спасибо Тоні
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Що таке специфікації вашого комп'ютера? Який процесор у вас є?
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитата:
з програмним забезпеченням для закриття програм чи просто вручну закриттям? Як Дейв Гібридна запитує які специфікації PC? з розгоном ви можете отримати більше результатів, але будьте обережні як її також небезпечна для процесорів, кулера процесора і блоку живлення, коли ви робите, настільки велика, обережність потрібно, коли і якщо ви вирішили розігнати і на свій страх і ризик
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс.
![]() Моя система: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
Ну, це Intel CPU 1.73GHz, 32-розрядна система operatinf, 120 Гб жорстким диском. Це ноутбук DELL 6400
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
Будучи ноутбука BIOS, ймовірно, заблоковані, і тепла, що є питанням, як вона є, і це не так, як ви можете ремінь великий шанувальник до нього. NO Dice, я боюся.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ви можете спробувати це розгін, але я не знаю, якщо він знайде PPL потрібен для зміни тактової частоти
Більшість ноутбуків обмежуються розгін оскільки BIOS заблокована і зазвичай становить близько Макс, просто повільне збільшення використання, і ви можете отримати імпульс http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=189
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Більшість Dells заблоковані я повинен представити? Як я був дещо в минуле, яке було unclockable.
|