![]() |
|
| |||
| |||
| אנא עזור לי על זה חבר 'ה, כמה הדרכה המעבד החדש יכול לבצע בו זמנית כמו פנטיום 4 יש סדר מחדש כליקול 126 כניסות, כך כמה פנטיום D, Intel Core 2 Duo, Core i7, יש AMD Phenom וכיצד הוא מחושב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול להשתמש יחידת הזמן בתוך מעבד כפול קרא את מחזור שעון. יחיד הוראה לוקח כמה כאלה. המעבד יכול להיות מותאמות מראש כדי לקבל את החומר הדרוש נמשכו במשך הדרכה אבל גם אם יש חפיפה של הוראה כוללת את פעולת הטעינה של אחד או יותר מרכיבי הנתונים, במהלך הביצוע וכן לשמור, כל אחד מעט שלוקח אחד או יותר יחידות של פעם. עצם ביותר המעבד יכול לטפל בו זמנית היא אחת הוראה.
א עיבוד שבבים אולי כמה מעבדים תוכנן אליו, מועצת אולי הרבה מעבד נשבר. כל אלה פועלות במקביל. A-high-end כרטיס המסך אולי 250 מעבדים במקביל, יש את i7 בשלב 4, פנטיום D הוא 1, Phenom יש 2 או 3 או 4, בהתאם לדגם. כל הפעלת המעבד הוראה אחת לכל היותר בכל אחת מיידיות למרות שהיא עשויה להיות עובדים על הכנת או אחסון נתונים אחר ההוראות. http://en.wikipedia.org/wiki/Cycles_Per_Instruction עשוי לעזור. סדר מחדש בלם ערכי רק לנהל את האחזור ו שנשא את הנתונים ואת כתובות, הם מייעלים את המעבד של היכולת לעבור הדרכה אחת של fewest יחידות זמן. זה נכון שכל הצ 'יפ הוא עובד על כמה הוראות בבת אחת אך כל הוראה היא עדיין רק יצא לפועל, אחד בכל פעם בסדר הנכון עבור כל מעבד. משמעות השאלה היחידה היא כמה מעבדים יכולים לעבוד על נתונים שונים ערכות במקביל ואלה הם מספרים אני instanced. נקודת הפתילים כי הוא תוצאה של אחד אסור להתערב הנתונים של זרם אחר ושל עיבוד הפתרון לכך הוא זהה, ללא תלות להורות פתילים מתבצעות למערכת שבירת משימה למטה לתוך פתילים במקביל היא כאב ראש עבור מתכנת לבין העסק מסובך אוטומטיים עבור מקבילה-thread-מיטוב קומפיילר. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| תסתכל על זה ותגיד לי איך המעבד החדש מתאים CPU הוראות ביצוע באותו הזמן 24 40 72 (הדור הראשון) 126 טבלה זו מציגה את מה, זה מה שאני צריך לדעת על מעבדים חדשים, כי יש לי הזכיר |
|
| |||
| |||
| http://www.firingsquad.com/hardware/...mance_preview/ יש דיון טוב i7 של אדריכלות ומסביר מדוע מנסה simplistically לדגות צינור באורך של מספר זמין צינור פתילים אינו משמעותי עם המעבדים של היום. אלה הם "טריקים" של מוזיאון לעומת חמש השנים האחרונות. I7 של 8 פתילים אבל יש מה לעשות איתם לא נותנים לך בדיוק לפי מכפיל 8. פנטיום 4 דחף את צינור באורך עד 31 מיקרו הוראות חוזה כי אף אחד לא היה את הכובע של המעבד במהירויות שנגרם על ידי הדור מוגזם החום עבר הרבה 3GHz. מה הם בעצם שעשיתם ירד צינור אורכי - כך, למשל, את הליבה Duo, עד 14-הבמה צינור - ו הציג מילים כמו hyperthreading, נתיב חיבור מהיר, Turbo לתאר מצב של דרכים חלופיות להעביר הוראות דרך מיקרו הוראה ההרחבה ברחבי תופסת: לפענח: להפעיל: לכתוב מחזורים. על סיבה אחרת אתה לא יכול בקלות להכפיל את הפתילים רק על ידי צינור באורך כדי לקבל את המספרים כי שולחן חדש מעבד עיצובים זה עכשיו כמה מעבדים יש צינורות באורך שונה כדי להתמודד עם סט מסוים של פעולות. שלם ו נקודה צפה הוראות שונות מחולקות על פני אורך הפתילים כדי לייעל את התפוקה, למשל. את הטבלה של החוזרות על http://www.karbosguide.com/books/pca.../chapter30.htm וכי יש גם סעיף אזהרה של התפתחויות אלה מתקרב: ה פנטיום 4 של האדריכלות חייבת להראות לכן מנקודת המבט לטווח ארוך. אינטל מצפה להיות מסוגל לעצב את קנה המידה לעבוד בבית השעון תדרים של עד 5-10 GHz.ובכן, הוא לא עשה את זה קורה. לכן את extrapolation של הטבלה שלך אינה תיאור טוב של הדרך מודרני כמו i7 או מעבד Phenom עובד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| טושיבה NB 100 השחזור הוראות | BawHeid | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 22 נובמבר 2009 12:20 |
| הוראות כיצד לעצב את כונן קשיח חדש | eddyjack | כוננים & נשלפת | 5 | 12 אוקטובר 2009 07:11 |
| ואחריה Acer Laptop השחזור הוראות ... | rayparrish | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 9th יוני 2009 21:18 |
| בעקבות הוראות להסרת תוכנה זדונית, יש כמה שאלות. | jcastell | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 17 | 19th פברואר 2008 18:18 |
| אני צריך הוראות לפני שינוי CPU | DownSyndromeBoi | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 2nd ינואר 2008 18:01 |
| שרשרת כלים | |
| |